No, tak moje asi oblíbené jsou maminčiny vařené brambory ve slupce s máslíčkem a pažitkou/kmínem - dobrota =P
Pak tedy jáhly, kuskus, pohanka, burgur, těstoviny a jak kdy rýže... Co opravdu nesnáším jsou knedle a hranolky (když jsem byla malá, měly jsme denně a jsem toho přejedená)
já bych mohla jíst každý den ryži.... na druhém místě budou asi těstoviny, pak knedlíky (hlavně bramborové) a brambory.... z těch méně zdravých vedou rozhodně krokety
Já jsem všežravec takže mi nevadí cokoliv, ale poslední dobou hodně salátek, kaše a nebo vařené brambory a nebo zapečené v mléce a nebo když se pečou se stehýnky dohromady či rýže. Hranolky, krokety atd. ani ne
já mám asi nejradší brambory na různé způsoby - kaše vede, pak vařené, pečené v trobě.. všechny varianty jim klidně samotné pak rýže nejlépe černá ze Sapy, má zvláštní chuť a je pekelně zdravá (prý) no a jinak si dávám často jako přílohu třeba zeleninu, ledový salát, rajčata atd
nejradši rýži na všechny způsoby, pak třeba bramborovou kaši (samotný vařený brambory moc nemusím), americké brambory, houskový knedlík.
těstoviny nemám moc ráda, ale sním je.
děláte někdo domácí krokety?
Cituji Anetkaa: já mám asi nejradší brambory na různé způsoby - kaše vede, pak vařené, pečené v trobě..
Taky tak, brambory u mě vedou. Pak mám moc ráda rýži, hranolky (dělané v troubě), k omáčkám houskový knedlík,...těstoviny jako přílohu moc nemusím.
Cituji Cherish: moc ráda rýži,
nedávno sem si koupila rýžové těstoviny (ze 100% rýže) a musím uznat že mi fakt chutnaly.. ty obyč. moc nemusím..
Já co jsem objevila jasmínovou rýži, tak jinou už nepozřu. Pak miluju kuskus, ale dělám si ho jako hlavní jídlo,ne jako přílohu. A pak orestovanou zeleninku na másle, to taky můžu.
méně než
10 příspěvků
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.