Holky chci upéct buchtu, ale došel mi olej. Mohu hrnek oleje nahradit hrnkem rozpuštěného tuku?
Díky moc holky, ja měla právě strach aby to tam nějak neztuhnulo nebo tak něco.. Moc děkuji
méně než
10 příspěvků
Taky si myslím, že v pohodě můžež
Nám sem potom dej fotku Ať víme, co jsi stvořila z rozpuštěnýho tuku
Holky tak katastrofa. Letělo to do koše a to jsem zkusila dvě ruzná piškotová těsta. Už nikdy víc. Tuk jsem měla Zlatá Haná.
To mě mrzí, já nahrazuji olej a rozpuštěné máslo a vždy v pořádku...
Dietní a funkční verze pak je nahradit tuk dětskou přesnídávkou, taky se mi to vždy povedlo.
Reaguji na Red_fire:
Tak možná si to nerozumí s tou Zlatou Hanou...jíst by se to určitě dalo, ale nechtěla jsem riskovat bolení břicha. Do nadýchaneho piškotu to mělo bohužel daleko.
No nic, chybama se člověk učí.
Piškotové máslo a tuk nejdou dohromady. Co to bylo za recept?!
Klasika je (voda), vejce, mouka, cukr.
Já olej v buchtě nahrazuji rozpuštěným tukem běžně.Používám také Zlatou Hanu,Heru,dokonce i Lando s Kauflandu.Pokud se Ti buchta nepovedla byla chyba jinde než v tuku.
méně než
10 příspěvků
Reaguji na NatálieW: No klasika, vejce, pol. mouka, v jednom teste kypřicí prášek do pečiva, cukr, mléko..ten první recept jsem zkoušela poprvé tak jsem si řekla že má chyba , ale ten druhý, kam normálně dávám olej jsem už dělala snad milionkrát a vždy buchta byla krásně vyskočená a měkká, takže to muselo být tím tukem, protože když to dělám s olejem nestalo se, že by se nepovedla.
Reaguji na Moňas:
Jak jsem psala výš..ten jeden recept bych udělala z paměti i o půlnoci a tam olej patří a ten druhý co jsem zkoušela byl recept z netu (odzkoušeny od mnoha kuchařek podle příspěvků) a tam patřily 4 lžíce oleje..
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.