Na zítra chystám pro svého přítele "sváteční" večeři. Jelikož jeho oblíbená země je Švédsko, budu mu připravovat švédské masové kuličky z mletého masa. Jelikož večeře bude probíhat u něj doma já si nejsem jistá, jestli tam najdu všechna koření a hlavně všechno potřebné nádobí, chci se vás zeptat. Zda si můžu mleté maso předpřipravit již doma. - to znamená maso namlít, okořenit a vytvořit směs připravenou ke smažení.
Reaguji na mitternacht: Tak to je super. Já právě na internetu někde četla, že by se mleté maso mělo spotřebovat ihned. Ale snad ty 2 hodiny vydrží a nic se mu nestane. Děkuju
Cituji mitternacht: Samozřejmě že můžeš. Ba bych řekla, že to bude i lepší, když se to proleží.
Přesně tak.
Cituji D123: že by se mleté maso mělo spotřebovat ihned
Tak tam jde spíš o to, abys ho neskladovala několik dní. Ale moje máti, když dělá třeba sekanou a je čas, tak to nechá odležet do druhého dne, a pak je to lepší.
Určitě si to můžeš doma připravit a pak vše donést, protože by se opravdu mohlo stát že nemají mlýnek na maso
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.