Jaké sypké koření nejraději používáte na maso?Zkouším pořád nějaké jiné,ale zdá se mi,že je to vždy stejné,žádná nějaká jiná extra chuť
Jak na co, ale asi nejčastěji Grill Mexico. Pak provenskálské koření, steakové...
Tymián ,myslím,že nedávám.Vyzkouším Právě kupuju takové ty směsi,třeba Bylinkové kuře,Krkovička s pepřem atd.a připadá mi to stejné všechno...
Kotanyi směsi dle různých oblastí, např. Potěšení z kantonu, Tajemná Bombay, Zelené tajemství Thajska atd. Už jsem jich vyzkoušela víc a jsou fajn, protože obsahují zase jiné druhy koření, než ty úplně běžně používané. Jsou dobré i na zeleninu.
Kotanyi
Ne, ne. Kupovala jsem to normálně v Kauflandu a v Tescu. Ale taky jsem to objevila relativně nedávno, asi je to novinka.
Není to vyloženě na maso, ale ráda používám od Kotany Italské bylinky. K tomu třeba česnekový dip a je to lahoda.
Já kořenící směsi nemám moc ráda. Buď používám jednotlivé sušené koření, nebo si to nakombinuji sama. Taky mám ráda tymián, rozmarýn, oregano + červená paprika jsou výborné koření na krůtí maso, šalvěj se hodí ke králičímu masu ...
musím říct, že my teda používáme doma sůl, a mlýnek s pepřem. A pak nějaké bylinky. Jinak žádné koření
Cituji ThinkTwice: zkus mrknout na www.koreni.cz
Jiné než od Antonína už nekupuju Mají i kamenné prodejny, beru nejen směsi, ale i samostatné koření (kmín, pepř...). Na kuřecí maso dávám velmi ráda směs Kuře Orient nebo Arabskou směs (tortilly se syrovou zeleninou), tu jsem teď zkoušela i na krkovice a příteli to chutnalo. Btw. na těch stránkách je i spousta receptů s využitím jejich koření.
A jen doplňuji, že jejich směsi jsou jen namíchaných několik druhů koření, není to jako Podravka apod.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.