ahoj,koupila sem si sušené sojové mléko (zajíc),že ho konečně vyzkoušim a zajímalo by mě,kde všude se dá využít,kromě toho co píší výrobci na krabiciZkoušel ho někdo z Vás použít třeba místo smetany,nebo šlehačky(někde sem o tom četla tak proto se ptám)?Případně jak jinak ho používáte,budu ráda za každý originální nápad.Díky
Blogerka
tak my ho doma používame hlavne do kávy a do ovsenej kaše ale inak sa dá myslím použiť ako sto percentná náhražka mlieka, takže na čokoľvek
Vzhledem k mé intoleranci laktózy ho používám všude, kam jinak patří normální mléko. Do těsta na buchty, palačinky, zkoušela jsem si z něj i dělat kakao, ale to bylo pěkně hnusný.. v tom těstě to ale cítit není. V kávě apod. mi vadí, že tam pak cítím ten prášek...
Zkoušela jsem i sušené kokosové mléko, ale to je moc aromatické, umí dost ovlivnit chuť některých výrobků a od toho sojového teď pomalu odcházím, lepší mi přijde ovesné.
Cituji Vokounka29: zkoušela jsem si z něj i dělat kakao, ale to bylo pěkně hnusný
Pokud jsi ho dělala ze Zajíce,tak to ti věřímTo je nejhorší soj. mléko,co jsem měla.
Mnohem lepší je Soja milk.
Taky mě to zajímá, zrovna ho piju a napadlo mě podívat na omlázko, co všechno dalšího se z něj dá vyrobit..
A holky kde to kupujete? Já sehnala taky jen zajíce:/ Myslela jsem, že bych ho používala místo normálního mléka...s musli, s kakaem, do ovesné kaše a tak.
nic z něho nedělám, když sojový, tak jedině v tekuté podobě, kde je opravdu jen sojové mléko a ne dalších x složek
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.