Už pár let dorty peču. dělávala jsem dřív marcipán z toho sušeného mléka, ale je to hodně pracné a všude ****** byl dobrý na potahovaní a i modelovaní. Teď používám směs Montana a už bych se nevrátila. Chuťově nejlepší, práce minimum a výsledek zaručený. A hlavně všem chutná a zakazníci se vrací
iivava.jpg
Záleží odkud jsi. Prodavaji ho cukrářské shopy. Já ho teda beru z velkoobchodu ve velkém. na dort 23cm ti bohatě stačí kg.
Reaguji na mystique: ty jo, tak to je krásná prácička To se mi moc líbí No uvažuju, že se poohlédnu tady po okolí, jestli něco je v prodeji
V Praze obchod Fiala na Zličíně. Mají tam několik druhů potahovacích hmot (cena okolo 150/kg), které jsou bílé.
Potahovací hmoty se dají barvit buď celé (jako najednou), nebo malovat např. gelovými barvami na bílý, již potažený dort.
Na druhém konci Prahy je podobný obchod, ale menší v ulici Spojovací.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.