arrow
Neprodává v Bazaru

já třeba rajskou, guláš, zelňačku atp zahušťuji syrovým struhaným bramborem a krátce povařím, mouka nám moc nechutná, tchýně dělá všechno moukový a ještě tam má obří hrudky brrrrr

arrow
profile_image
Aneli
od 2. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj kuchařinky, taky jsem léta bojovala s jíškou, hlavně s hrudkami. Fígl je v té mouce, to už tu někdo radil, radši polohrubou než hladkou, ale hlavně : jíška se osmahne na cibulce nebo bez a zalije se [b]studenou[/b] vodou, rozmíchá, tak se neudělají hrudky, a vlije do omáčky a povaří. Tak hodně štěstí !

Cituji ichaliko: já zahušťuju moc let zásadně jenom škrobem...buď bramborový,nebo kukuřičným.

jojo taky to často dělám, je to lepší....někdy se mi hrudky udělaly, ale delším vařeníma apk pořádným rozmícháním bylo vše OK. No a nebo jak už jsem psala dřív používám hodně mouku pohankovou, ať už na tuk a cibulku a po té vodu, nebo v trošce mléka či vody a pak nalít do omáčky.A vždy je vš OK

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené