Cituji Antarie: Váhu jsem si nechala schovat a vážit se budu až 1.5.
Tak tomu se říká odhodlanost
O něco podobného se pokusím, ale až si ověřím, že ten úplněk má něco do sebe...
A jak je Antarko?Netrap své srdíčko a raduj se ze svých dcer a sluníčka nad hlavou
Cituji xxxLADAxxx: Už od prvopočátku se snažím omezovat, až jsem jednu dobu za den snědla pouhou hrstku něčeho.
laduško tohle fakt nedělej, já před lety držela dietu, kdy jsem za den snědla třeba jen jablko...kila letěly dolů šupem...ale do roka jsem měla všechno zpátky plus něco navíc jako prémii...a to jen proto, že jsem začala jíst víc...tělíčku opravdu musíš dodávat pravidelně jídlo, aby mělo co spalovat....víš jak se to říká...ke krásné postavě se musíme projísta s dělenkou to vážně jde!
úplně tě chápu, že když jsi přibrala něco malinko, hned ses snažila ubrat jídlo, ale to je to nejhorší, co můžeš udělat..pravidelně papej, občas nějaký pohyb a neboj...ono to půjde
Cituji xxxLADAxxx: příjde mi, že ve svých stravovacích návycích, jsi z nás nejskromnější a nejukázněnější.Taky zastáváš názor, že s menším, leč děleným přísunem se výsledný efekt dostaví rychleji?
jéé, to zní krásně, nejskromnější a nejukázněnější, se skoro dmu pýchou , no v podstatě má pravdu, já jsem byla dřív úplně jak utržená ze řetězu a splácala jsem kde co, sušenky, sýry, chipsy, no děs běs a ukázalo se to i na trávení a měla jsem potíže si dojít na záchůdek, bolel mě břuch a tak, takže to byla radikální změna, která se mi osvědčila, že čím méně ingrediencí i když z jedné skupiny dám dohromady, tím lépe se mi to stráví, druhá věc pak je, že já toho na hubnutí moc nemám, skoro nic, potřebuju dostat dolů jen ten zadek a stehýnka a tak jsem na sebe děsně přísná, protože jinak bych to dolů nedostala
Já ještě zas k tomu grilování-to maso u nás nemají,ale dívala jsem se na toho šmakouna-ještě jsem neměla tu čest ho ochutnat-mohla bych ho hodit taky na gril nebo se to nehodí.
estrellita
tak tak, svatá pravda! souhlasím s tímto názorem. Čím míň tělu dáme, tím víc se bude bránit. A rozhodně to nebude v náš prospěch. Proto jsem včera večer u televize sbaštila pytlík rozinek sultánek a dva pytlíky mandle - moje nejoblíbenější kombinace. To byla véča jak vyšitá Takže se neboj Laduško a bašti, šak ono se to srovná, jen si na to tělo musí zvyknout.
waris
já jsem šmakouna na gril dávala, ještě s plátkem sýra navrch, ale musí se sledovat, protože když je na grilu moc dlouho, tak je pak strašně vysušený
Marianne
brouku, když už se nechceš pochlubit svojí postavičkou, tak aspoň pro inspiraci písni, kolik cca vážíš a kam se chceš dostat. A pokud byly časy, kdy jsi byla silnější, tak kolik jsi měla nevíc kg? a kolik měříš? jsem fakt zvědavá, vůbec nevím, jak si tě mám představit
Cituji Petronyla25: Proto jsem včera večer u televize sbaštila pytlík rozinek sultánek a dva pytlíky mandle - moje nejoblíbenější kombinace. To byla véča jak vyšitá
Cituji estrellita: bramboráky
když je dělám venku na žulovém kameni, tak je dělám klasicky - brambory, žloudek, mouku, česnek, majoránku, kmín, sůl
a když je dělám doma, tak je dělám do trouby (to aby byly co nejlehčí - kaloricky) - na pečícím papíře, a do těsta dám jen brambory, majoránku, česnek, kmín, sůl a miluji do toho zamíchat kysané zelí. Vynechám tedy žloudek a mouku, do trouby to není třeba, aby to drželo po kupě. Je to fascinující, a kečup k tomu a nemá to chybu!
Petronyla25
když to je potíž, no, protože každý má ta kritéria někde jinde, mně se líbí hodně hubené postavičky, takže co třeba pro někoho je krásná figura, pro mě je neakceptovatelné...a je pravda, že dělenka je jediná, která mi tu postavu pomohla formovat....ve svých nejtlustších dobách jsem měla 60 kilogramů na 175 cm a připadala jsem si děsně oplácaná, pomalu to šlo dolů, teď mám o deset kilogramů míň a formuju ty nohy a zadek, protože hrudníček mám šíleně hubenej a pak jsou ty tlustší nohy a zadek a je to ošlivej nepoměr
estrellita
Ty jsi to napsala tak hezky, že se nad tím nelze nezamyslet
Ano, jsem opravdu hodně vystrašená, protože mi ten úbytek trvá z vás všech snad nejdéle.
waris
jj, obalila jsem ho v grilovacím koření na kuře, nebo i v provensálském, obojí je výborné
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.