holky, používáte sojanézu i v teplé kuchyni, třeba jestli ji dáváte do nějakých zapékaných jídel
Ájinka
Nafotila jsem ho na straně 343.Tak tam jukni.Když ho nastoruháš na jemno a dáš ho zapéct,nebo pod gril,tak se roztaví jako sýr.Chutná opravdu moc dobře.
petronela84
Já ji používám běžně jako tatarku a taky ji zapékám.Zrovna zítra mám v plánu udělat zapékané těstoviny se sojovou šunkou a zeleninkou a to vše zalité sojanézou a posypané tavenýrem.
marčelina
tak já ještě nikdy klasickou majonézu či tatarku tepelně neupravovala natož sojanézu, takže opět musím vyzkoušet Díky za radu
Tali
Máš přeplněnou schránku
ahoj děvčata, tak si pročítám co píšete a slintám u počítače, prosím, pošlete mi recept na ty vločky, děkuji
tusjinka
Recept na vločky je ryze individuální, nasypeš vločky a vše, na co máš chuť (rostlinného původu, např. hrozinky, oříšky, kokos, kakao, sušené neslazené ovoce apod.) a zaliješ sojovým mlíkem.
marčelina
Tak jsem mrkla, snad ho seženu. Díky za inspiraci a radu.Jen mně nechutná přírodní tofu, tak se obávám i tohodle. Všichni se rozplýváte nad věcmi, co ještě neznám, musim vše nakoupi a vyzkoušet, ale až po výpaltě udělám zátah na zdravou výživu. Sojanézu taky neznám, používám majolku se žloutkem a ke zvířátkům jogurtovou tatarku.
Ájinka
Přírodní tofu je bez chuti.Toto je uzené a má takovou jemnou chuť.Sojanéza mi taky moc chutná.Když si ji dávám k jídlu umím si do ní přidat i trochu hořčice.Na zapékání je to hotová mňamka.Vyzkoušej a uvidíš.
Holky, vy jste mi s těma vločkama udělaly takové chutě, že jsem si je dala i na veečeři Už mám uklizeno po malování a jdu se chystat, abych mohla jít pokecat s kámoškou.. Spapala jsem vločky, dopila sojové mlíčko a teď bych spala..
Tak pěkný večer, kočky!
marčelina
Úplně jsi mě navnadila na nové chutě. Teď jsem si dala chleba obalený ve žloutku, usmažený a na něm hořčice,kečup a k tomu rajčátka, jsem spokojená. A teď si jdu nalít bílé vínečko, naštvala mě dcera. Ach ty děti .
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.