marčelina
"Kam by jsi zařadila čerstvý,nebo mražený kopr?"
Už jsem o tom přemýšlela hned, jak si toto téma prvně nadhodila.
Kam vlastně patří petržel a celer - určitě do zeleniny, ale jeho nať, když se usuší a přidává se do jídla - je to koření nebo pořád zelenina? Spoustu koření má v sobě zeleninu. Takže neumím ti teď na to odpovědět, zkusím ještě moudré knížky a jestli na něco kápnu, napíšu.
Dívky, vy které chcete vyzkoušet naší roládičku (nepečenou), tak se na ni podívejte na této diskusi na str. 227 foto
holky já jsem si dnes udělala k pozdnímu obědu ten chleba ve vajíčku...použila jsem jen žloutek a bylo to mooooc dobrý, vlastně chuťově úplně stejný, jako kdyby byl chlebík obalenej v celým vejci...
petronela84
já jsem nikdy žádný pečený rolády nedělala, tahle byla první, je výborná a na první pokus se mi povedla na jedničku, šla krásně srolovat a vypadala jak zákusek z cukrárny
Mám sousedku, která kdysi kvitovala, že jsem se hodně spadla. Doporučila jsem ji dělenku, ale ona se začala kroutit, že žádnou dietu nemůže držet kvůli svému zdravotnímu stavu. Když její váha nabrala takových rozměrů, že měla špeky i na nohách, to jsem ještě neviděla, tak přišla za mnou, jestli bych ji nepůjčila nějaké knížky o dělence. Že jí říkala známá, jak je tato "dieta" účinná a že již ji drží měsíc a zhodila 5 kg. Dneska má dole 35 kg, tedy je pořád hodně silná, ale už kupuje nové oblečení, protože ze starého by vypadla.
Závěr - pouze naši stravu doporučuji, ale rozhodnutí musí být už na každém.
petronela84
"měla jsi s ní při pečení nějaké problémy, nebo šlo všechno hladce?"
vyloupla se z papíru jako bábovička. S normální roládou (myslím tím moukovou) jsem měla někdy problémy, že šla i s papírem, nebo se trhala, ale TATO jedna báseň.
teď mě odchytla kámoška, která mě často vídává, že kdysi taky dělila, ale že jí to přišlo jednotvárné, tak jsem jí říkala, jak se od té doby dělenka pěkně vypilovala a teď už si brambory můžu zalít sój. mlékem i s vajíčkem - teda se žloutkem a teď už je strava více pestrá, ne jak dřív jednotvárná. Tak mě poprosila o nějaké recepty, co jsem si od vás stáhla
[quote=petronela84]teď mě odchytla kámoška, která mě často vídává, že kdysi taky dělila, ale že jí to přišlo jednotvárné, tak jsem jí říkala, jak se od té doby dělenka pěkně vypilovala a teď už si brambory můžu zalít sój. mlékem i s vajíčkem - teda se žloutkem a teď už je strava více pestrá, ne jak dřív jednotvárná. Tak mě poprosila o nějaké recepty, co jsem si od vás stáhla
...a co takhle obalované tofu,květák,brokolice,celer..-nejvíc miluju řízky,proto tyhle varianty.A k tomu brambůrky polité rostlinnou šlehačkou.To bude kamarádka koukat na čem si pochutnáváme.Podotýkám,že držím nejmírnější graf.
[
marčelina
to u mě taky....místo zeleninky a ovoce jsem se ládovala sladkým
děvčata,,já dnes k večeři palačinky s nastrouhaným jablíčkem a nakrájeným banánem a medovokarobovou polevou,, úúúžasný zážitek .-)))))
Inava
Děkuji a budu se těšit.Já mám teda všechna knihy od L.K.,ale nikde jsem to tam nevykoumala.Myslím si,že to je bylinka.V sušeném stavu 100%.
zuzazuza
Můžeš mi prosím prozradit jakou tu smetanu používáš a jestli obsahuje cukr.Díky!
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.