arrow
profile_image
garbage
od 25. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

a mám další dotasz, nevíte jak je to s gumovýma bonbónama, ty já miluju a tak by mě zajímalo, jestli se nedělají nějaké které by šli zkloubit s kytičkama nebo zvířátkama. Bez cukru se určitě dělají to vím,ale teď jestli to stačí??

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahojky všem novým,
Tali, neboj,budem ti držet palce
Antarko ty nám tady teda ale děláš chutě! Ale díky moc za super receptíky!!!
garbage já bych se teda snažila aspoň pro začátek těch bonbonu vzdát... bez cukru určitě, ale nevím jaké je další složení... I když je fakt, že já občas, když nemám po ruce ústní sprej, zdlábnu i tic tac a tam myslim trochu cukru je...a taky hubnu...holt všechno s mírou

arrow
profile_image
zuzazuza
od 5. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj děvčata,někde jsem tu četla dotaz,co jíst při zvířatech,když se nadá jídlo ohřát.Mám s tím v práci také trochu problém.Někdy si udělám sýrovou roládu ,nebo si něco zaleju do aspiku,můžu i studený špenát...

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

petronela84
holky a jaký je teda ten rostlinný tuk do těch sladkých receptíků? A myslíte, že bych ho mohla nahradit třeba olivovým olejem? A v jakém poměru?
nevíte jak to je?

arrow
profile_image
zuzazuza
od 5. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

petronela84

zasláno 25. 2. 2009 17:40:08
citovat upozornit
petronela84
holky a jaký je teda ten rostlinný tuk do těch sladkých receptíků? A myslíte, že bych ho mohla nahradit třeba olivovým olejem? A v jakém poměru?

nevíte jak to je?

...já to dávala půl napůl,Heru a olej.Když je někde třeba jen 50g ,tak dám jen ten olej
a nikdo to nepoznal a jak si mlaskali

arrow
Neprodává v Bazaru

Inava psala, že používá jen olivový ten jemnější ve kterém není tolik znát chuť oliv.
Já s tím nemám zatím zkušenosti. Chci zkusit upéci bábovku, ale mám málo fruktozy.

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

a myslíte, že kdybych tam dala normální olivový oelj, že to po upečení bude cítit?

arrow
Neprodává v Bazaru

petronela84
To právě vůbec nevím. Kupuji si taky obyčejný olivový v globusu. Není tak drahý.

arrow
Neprodává v Bazaru

Já se ještě juknu zda nemám ve svých receptech jednodušší bábovku a dám vědět.

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ok děkuji

arrow
profile_image
marčelina
od 25. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky,
dnes jsem náhodou narazila na tuto diskuzi.Taky jsem začala s Kořínkovou.Chtěla bych dodržovat ten základní graf a chci s zeptat:když máte kytičky a ovoce jak to děláte,když bych si třeby chtěla uvařit guláš ze sojového masa,nebo čočku na kyselo,tam patří cibulka a to je přece zelenina,tu přece nemůžu kombinovat v jednom dni s ovocem a nebo jo?Vůbec bych totiž nevěděla co si mám vařit.Nebo čím sladíte ,když je kombinace kytičky a zelenina a chtěla bych si třeba udělat perník a do toho dávám fruktozu,ta přece patří mezi ovoce.V knížkách od Kořínkové jsem si přečetla,že olivový olej se neváže,kolik ho používáte,aby se nebrzdilo hubnutí?
A co říkáte na kombinaci ořechů a jogurtu,bude to brzdit hubnutí?

arrow
Neprodává v Bazaru

Našla jsem jednoduchou buchtu s kompotem. Ona je normálně kombinovaná. Takže jsem ji pozměnila, ale nevím, jak bude chutnat.

40dkg polohrubé mouky
20dkg fruktozy
2 lžičky sody
1 dl oleje olivového
3 žkoutky
1 celý DIA kompot i s nálevem

Vše smíchat, péci na plechu.

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Antarie
vyzkoušíme a uvidíme

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

marčelina
tak guláš můžeš, jenže do něco nesmíš dát cibulku, brambory jsou kytičky, takže ty můžeš, do čočky bych cibulku nedávala, já mám v kytičkový den s ovocem obvykle taky čočku na kyselo, ale bez cibulky,ólivový olej dávám přiměřeně, dělás ním všechno, smažím na něm, pěču na něm, a oříšky patří do neutrálu, takže je možno kombinovat se zvířátky, akorát s tou fruktózou si nejsem jistá, já mám graf, kde je uvedená v neutrálu a používám ji i když mám zeleninu, nebo ji dávám do tvarohu - takže já ji mám za neutrál, nevím jak ostatní holky. Jo a oříšky - vynechej buráky

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené