perníčky peču dneska a krásně provoněly celý byt každopádně já doporučuju nechat nějakou dobu uležet takřka jakékoli těsto na cukroví, protože pak se spojí vůně a navíc se s tím líp pracuje a jen dodatek k receptu od bejbee... jelikož tam vůbec nemá slečna napsané koření, předpokládám, že nepeče z prášku do perníku, ale z perníkového koření já osobně přidávám anýz, badyán, skořici, hřebíček a nové koření, všechno namleté až těsně před přípravou...koření tak víc voní
Cituji vlocka007: všechno namleté
Na to mletí máš nějaký speciální mlýnek? Já totiž dneska drtila koření na perníčky v hmoždíři a vůbec mi to nešlo...
Má někdo zkušenost jak dlouho vydrží korpusy na věnečky a větrníky a jak je uchovat? ...myslím mimo mrazák. Ahojky, Market.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.