Krásný den přeji Chtěla bych se zeptat, se kterou čokoládou máte při roztopení nejlepší zkušenosti. Zkoušela jsem Milku, ale ta se po chvíli začala jakoby "srážet" a byla krásně tekutá až když jsem přidala trochu smetany ke šlehání. Bohužel potřebuji, aby se čokoláda nemusela ničím ředit a zůstala krásně roztopená Děkuji za vaše tipy
Cituji Tiakia: Klasická čokoláda na vaření
Já právě potřebuji sladkou je to na ovoce v čokoládě
Přímo čokoláda do tý lampičky. Kupovala jsem sladkou z Nanu Nana. Nevím, jak se jmenovala, byl to takovej pytlíček penízků za asi 60 Kč. Mají hořkou, mléčnou i bílou.
ja som si kedysi topila v mikrovlnke tú modrú z Lidla, je z tých lacnejších a je skvelá, samozrejme to netreba prehnať s časom topenia inak sa tiež zrazila
Cituji Renushka: Já právě potřebuji sladkou je to na ovoce v čokoládě
Já si vezmu normálně čokoládu na vaření (jakoukoliv,ale většinou figaro) a přidám tam malej plátek obyčejného kostkového másla a je to krásně slaďoučký...nejradši si v tom máčím banán nakrájený na kolečka. Ale je to teda kalorická bomba
méně než
10 příspěvků
Mám ráda čoko na vaření z Kauflandu, má 50% kakaa a celkem asi 5 složek - kvalitní produkt a za 25 korun/200g. Na ovoce je ideální.
Nebo do tý hořký přidej cukr po rozehřátí a špetku soli ta potrhne ještě víc čokoládovou chuť.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.