Dělává někdo z vás horkou čokoládu doma? Chtěla bych ji vyzkoušet a nějaké rady by se hodily. A co si myslíte o instantních v sáčku nebo prášku?
Moc dobrá je tahle, mají jí a Albi a v různých příchutích
http://shop.dela.cz/index.php?main_page=product_in fo&cPath=271_266_648&products_id=41367
Nevím, jak domácí, ale kupuju v prášku tuto a je perfektní.. a ještě když jí zaliju mlíkem místo vodou, tak to je pohádka .. a že jsem vyzkoušela snad všechny
horka_cokolada_emco_.jpg
Reaguji na nickisek:
tak o té jsem taky slyšela a byla jsem unešena, ale ještě jsem nezkoušela .. no jo, když já nejsem ani kávová, ani čajová, ale čokoládková
Cituji Janet63: A co si myslíte o instantních v sáčku nebo prášku?
nevím moc mi nechutnají, jedině dkyž se smíchají z mlékem a ne svodou
Ja si vždycky nasypu tolik granka do toho mléka, že to chutná jako čokoládaa nebo tam naliju trochu polevy či rozpustím trochu čokolády
Já jsem zvyklá na hutnou, skoro jako puding. A ta z Albi taková není ani když se zalije smetanou, ne zas že by byla jako z automatu, ale do mojí oblíbené má hoooooooooodně daleko (i když teda chuťově je výborná), stejně jako všechny ostatní ze sáčků, které jsem kdy měla. Plánuju koupit tu co se podává jestli někdo víte v ústeckém Foru, jak je kavárna v 1. patře v takovém průchodu, vypadá to tam trochu jako džungle, nebo taky v Barborce tušim, je to taková hutná, značku nevím, je v kulaté pixle za 350 Kč, ale množství nevím.
tak nejlepší je stejně rozpustit hořkou čokoládu v mlíce, osladit a pak si to posypu trošku skořicí. Mňam
Já horkou čokoládku dělám tak, že dám ohřát mléko a do něj nalámu čokoládu a mám to na mírném plameni tak dlouho, dokud se čokoláda nerozpustí a pak tam ještě pro mléčnější chuť přileju trochu smetany. A to je ňamka
Kupuji si tabulku čokolády Vivany, pár kostiček roztavím, zaliju horkým mlékem a promíchávám - je to výborné.
A fajn je i tato čokoláda:
http://www.m-power.cz/356419-dark-rozpustna-horka- belgicka-cokolada-na-spejli-33-g-rozpustna-horka-b elgicka-cokolada-na-sp
Dále kupuji různé čokoládové hoblinky:
HotChocolate.gif
Dolfin.php.jpeg
Domaci jsem nikdy nezkousela, ale ty instantní...mmmmmm..zrovna jsem si ji musela jit uvařit
Já když chci tu hutnou, tak do ní přidávám trošku pudingu rozpuštěném v mléce, prostě jako kdybys dělala puding.. chce to chvilku vařit nebo to nechat ohřát v mikrovonce a ono to potom zhoutne a to je ňamka ..
Kupuji čokoládu z Tesca: Lafesta nebo tak něco, levná a výborná
Dávám si jí i normálně, bez pudingu, když nechci moc hutnou, jsou dobrý oboje.. Ona je trošku hutnější i když je bez pudingu a to jí zalévám jenom vodou
Nejhustější čokoláda, kterou jsem kdy byla byla italská Tonino Lamborgini. Chtěla jsem si ji i koupit, ale půlkilové balení stojí kolem 500 Kč a to mi přijde dost. Škoda. Zkusím to někomu připomenout až budu mít narozky V bazáču tady či jinde ji asi nekoupím, protože až ji někdo ochutná, nebude mít důvod prodávat zbytek balení
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.