Zaostřeno na svetry

Pořiďte si do chladného počasí svetr, který vás zahřeje a budete v něm chic. Letos se budou nosit minimalistické roláky, huňaté kardigany i barevné oversized svetry.

Minimalistické roláky

Minimalistické upnuté roláky můžete nosit kamkoliv. Pokud si k roláku oblečete úzkou sukni, můžete vyrazit na pracovní schůzku. Kombinace upnutého roláku s širšími kalhotami se hodí na běžné nošení, jestliže dáte přednost úzkým džínám a botám na vysokém podpatku, můžete vyrazit na rande nebo party. Rozhodně uděláte dojem.

Huňaté kardigany

Otevřené huňaté svetry vynosíte zejména na podzim. Co k nim nosit? Oblíbená je kombinace huňatého kardiganu s úzkými džínami nebo legínami. Otevřený svetr si můžete vzít i ke splývavým šatům. Z barev dejte přednost béžové, šedé, tmavě zelené. Černý huňatý kardigan je vhodné zkombinovat s veselou barvou, například s výraznou kabelkou (žlutá, červená, fuchsiová).

Oversized svetry

Barevné oversized svetry vyniknou na štíhlé vysoké postavě. Pokud si k oversized svetru vezmete vysoké podpatky a doplníte svůj outfit výraznými šperky, budete nepřehlédnutelná. Avšak mějte na paměti, že nošení oversized svetrů je spíše neformální záležitost. V konzervativní firmě byste se nemusela setkat s pochopením šéfa.

Nesmrtelné svetry

Našla jste ve svém šatníku ztracený poklad? Svetry jsou často nadčasové, proto můžete vyrazit do ulic i ve svetru „po babičce“. Svetry velikosti XXL, pestrobarevné svetry, svetry s nejrůznějšími motivy, klasické svetry na knoflíčky, svetry s krátkými rukávy... Stačí je správně zkombinovat se zbytkem outfitu, zvolit vhodnou obuv a vybrat si doplňky.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?