Temně modrá v módě

V temně modré barvě budete vypadat výjimečně, svěže a za každých okolností budete vyčnívat z davu. Troufnete si na kobaltovou?

Kobaltová barva je sice velmi intenzivní a bije do očí, ale přesto nepůsobí příliš tvrdě. Dokáže proměnit svetřík, kabát i šaty v naprosto originální kousek. Stejně jako jahodově červenou, vynosíte tmavě modrou nejvíce na podzim.

Jak nosit modrou?

Chladné podtóny modré barvy sluší každému tónu pleti – od porcelánové až po bronzově opálenou. Podobně jako v případě jahodově červené barvy můžete i kobaltovou kombinovat s různými texturami. Na přehlídkových molech je nejčastěji k vidění kombinace kůže, hedvábí a sametu. Neobyčejně působí kombinace hladkého spodku s chlupatým vrchem, např. angorským svetrem.

Barevné kombinace

zoom Zvětšit

Fitness modelka Michelle Lewin

Hluboké odstíny modré vytvářejí nádherný kontrast s bílou. Sofistikovaného vzhledu dosáhnete v kombinaci modré a černé. Případně můžete zkombinovat všechny tři barvy dohromady. Vyzkoušejte zkombinovat černé kalhoty s jemným bílým páskem z kůže a dlouhým modrým sakem. Pokud vám přijde sako trochu moc, vyměňte ho za modrý zdobený top.

Líčení k modrému outfitu

Chcete se inspirovat modelkami z módních přehlídek? Módní značka Fendi dala přednost kombinaci s tmavými očními linkami. Modelky měly výrazné černo-modré linky, přičemž výraznější byly ty spodní. Další z návrhářů (Valentino, J. Mendel) zvolili nude líčení.

Náš tip: Ke kobaltovému outfitu pasují modré doplňky – od kabelky až po boty na podpatku. Boty můžete zvolit i černé nebo kombinované s modrou. Ze šperků vynikne nejvíce zlato nebo výrazné barevné polodrahokamy (safír, topaz) i klasické brilianty či perly.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.