Vibrace, které udělají vaše oči šťastné dvakrát denně

Všichni jsme to zažili - probudili jsme se s obávanými tmavými kruhy a váčky pod očima. Ať už za to může probdělá noc, stárnutí nebo jiné faktory, tyto příznaky mohou způsobit, že vypadáme unaveně a starší, než se cítíme. Chcete poradit, co se s tím dá dělat?

img

Co způsobuje, že po ránu vypadáme jako pandy?

  • Stárnutí - S přibývajícím věkem se pokožka kolem očí ztenčuje, čímž se zvýrazňují cévy a vznikají tmavé kruhy. Kromě toho se tuk, který obklopuje oči, může přesunout do dolních víček, což způsobuje jejich opuchnutí.

  • Faktory životního stylu - Nedostatek spánku, nadměrný příjem soli nebo pláč, mohou vést k zadržování tekutin v očním okolí. K otokům a tmavým kruhům může vést také užívání alkoholu a tabáku.
  • Zdravotní potíže - Potíže se štítnou žlázou, chudokrevnost nebo i obyčejná alergie mohou způsobit otoky a tmavnutí očního okolí. Někteří lidé mohou mít otoky také kvůli genetickým dispozicím nebo specifickým lékům.

Estetická chirurgie pro svěží pohled

Chcete řešit kruhy pod očima jednorázově a rychle? Najděte si kliniku estetické chirurgie se zkušenými dermatology. Invazivní lékařské zákroky ale mohou být nákladné, bolestivé a mohou vyžadovat dlouhou dobu rekonvalescence.

Operace očních víček

Tento chirurgický zákrok odstraňuje přebytečnou kůži i tuk z horních a dolních víček, čímž redukuje váčky a kůži vypíná. Je oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají trvalejší řešení svých očních problémů.

Lékařské tetování - vpravení pigmentu do ztenčených oblastí kůže

Lékařské tetování je moderní metoda, která pomáhá maskovat nepravidelnosti kůže tím, že do ní vpravuje pigment. Tato technika je často využívána k obnově vzhledu oblastí, kde kůže ztratila svůj přirozený odstín. Procedura je obvykle rychlá, s minimálními vedlejšími účinky, ale je důležité najít odborníka s licencí a zkušenostmi.

Dermální výplně k zakrytí krevních cév, které způsobují zabarvení kůže pod očima

Dermální výplně mohou efektivně maskovat tmavé kruhy pod očima. Vpravené látky vyplňují oblast pod očima a zároveň zakrývají krevní cévy. Výsledkem je svěžejší a mladistvější vzhled bez viditelných tmavých skvrn.

Karboxyterapie ke zvýšení průtoku krve do oblasti pod očima

Karboxyterapie je léčebná metoda, která využívá injekce oxidu uhličitého k stimulaci průtoku krve v oblasti pod očima. Jeho vlivem dochází k roztažení cév a stimulaci tvorby kolagenu. Současně působí lipolyticky, tedy dokáže rozpouštět tuk. Karboxyterapie slouží nejen k vypnutí a omlazení pleti, ale řeší celou řadu dalších kožních problémů.

Kvalitní funkční oční krém s vibračním aplikátorem?

Není oční krém jako oční krém. Pokud chcete řešit kruhy pod očima a otoky, musíte jít na jistotu po konkrétních látkách ve složení.

Co hledat ve složení očního krému proti otokům a tmavým kruhům?

  • kofein pro zmírnění otoků
  • kolagen a kyselinu hyaluronovou pro zpevnění a hydrataci pleti
  • peptidy pro regeneraci pleti a vyhlazení vrásek
  • výtažky z rostlin, které zamezují znovu ukládání tuků v očním okolí (např. Chrysanthellum indicum)
  • látky omezující kruhy pod očima (např. Slimexir)


Jděte na to jako chytrá horákyně

Oční krém můžete klasicky jemně vklepávat konečky prstů do očního okolí. Můžete krém skladovat v ledničce, aby i chladil. 

Nebo si to můžete zjednodušit a péči zefektivnit. Pořiďte si La Daumé oční krém se sonickým chladivým aplikátorem. Použití chladivého sonického aplikátoru očního krému pomáhá snížit otoky a mnohonásobně zvyšuje efektivitu receptury očního krému. Posiluje pleť a tím zmírňuje i tmavé kruhy pod očima. Výdrž aplikátoru je až 8 hodin. Za tu dobu nejspíše oční krém vypotřebujete a aplikátor můžete použít třeba i na zapracování pleťového séra


Sonické vibrace:

  • aktivní látky dopraví do hloubky pleti, 
  • zvýší cirkulaci krve v pleti, čímž urychlí regeneraci a ještě 
  • podporují tvorbu kolagenu, díky kterému je pleť pevnější a nedovolí vzniku velkých otoků. 
img

La Daumé oční krém proti vráskám, otokům a kruhům pod očima

Pár babských rad na závěr

Než řešit vzniklý problém, je zpravidla efektivnější mu předcházet. Jak? Mírným zvednutím hlavy během spánku, snížením příjmu soli a používáním studených obkladů. I zchlazení čajovými lžičkami nebo sáčky může přinést kýžený výsledek.

Strava bohatá na vitamíny A, C a E může pomoci udržet čistou a vlhkou pleť. Stejně tak hydratace a vyhýbání se dráždivým látkám, jako je kouř a alergeny, mohou také přispět k prevenci otoků.

I když tmavé kruhy a otoky mohou být nepříjemné, pochopení jejich příčin a znalost způsobů jejich léčby vám může pomoci vypadat a cítit se co nejlépe. Ať už se rozhodnete pro chirurgické řešení, kvalitní kosmetiku nebo jednoduché domácí prostředky, nejdůležitější pro výraz obličeje se stejně úsměv.



Komentáře

ALucinka
Používám i čajové pytlíky pod oči.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!