Ušetřete za svůj oblíbený parfém, aniž byste slevili ze svých nároků

Pojem rozlévané parfémy je již řadu let známý po celé Evropě. Především pak v jižní části se těší velké oblibě a v každém větším městě takovouto parfumerii zaručeně potkáme.

Není tedy překvapením, že si tento koncept získává oblibu i u nás, v České republice. V samém srdci Brna již pátým rokem právě takováto parfumerie funguje. Jmenuje se to Tap, což se dá volně z angličtiny přeložit jako stáčet či čepovat. Tedy stáčírna parfémů. 

to Tap

Tato brněnská parfumerie leží v obchodním domě Omega přímo na hlavním brněnské náměstí, náměstí Svobody. Prodejnu vlastní pár, který také přímo z Brna pochází a sami v obchůdku prodávají. V průběhu pěti let, co parfumerie funguje, již mají s vůněmi spoustu zkušeností a tak Vám bez váhání poradí, ať už vybíráte parfém přímo pro sebe a nebo jím chcete někoho potěšit. Voňavky jsou svým poměrem vonných olejů na hranici parfémované vody až parfému a proto jsou přívětivé nejen cenou, ale také kvalitou.

Cena parfémů je jednotná, což je jasný záměr. Účelem je, aby jste si vybírali opravdu a pouze podle Vašeho čichu, aby jste nemuseli hledět na rozdílné ceny nebo různé dizajny flakonů. Proto i ty jsou všechny stejného vzhledu.

Při výběru parfému je ideální skončit u dvou favoritů, které si nejdříve vyzkoušíte na svoji pokožku, tím nejlépe zhodnotíte, která vůně Vám více sedne. Takto navonění z prodejny odcházíte a po rozhodnutí se teprve vrátíte pro případný nákup.

Nejlepší pro Vás totiž je, aby jste parfém na své pokožce nechali v klidu rozvonět a opustili prodejnu, která Vás už potom může mást, jelikož sama o sobě voní směskou všech zkoušených parfémů.

Pokud máte parfém vybraný lze si ještě zvolit velikost, a to 10 ml (149 Kč), 30 ml (339 Kč) a nebo 50 ml (399 Kč).

Co je praktické a nadčasové je skutečnost, že flakony všech tří velikostí se dají následně doplňovat. Tedy po vypotřebování vůně nemusíte flakon vyhazovat, můžete se s ním vrátit do to Tapu a tam Vám jej opět doplní za zvýhodněnou cenu. Jedná se tedy zároveň o styl bezobalové kosmetiky.

Provoň si

Mimo parfémy lze pořídit v tomto brněnském obchůdku také vůni do auta a vůni do bytu pod konceptem provoňsi. Bytové vůně majitelé vyrábí sami, jedná se buďto o interiérové vůně z vonných olejů nebo z olejů přírodních. Tento výběr záleží pouze na Vás. 

zoom

Vůně se v prostoru uvolňuje prostřednictvím tyčinek, které jsou ponořené do skleněného flakonu s vůní. Tento styl není nijak neobvyklý, avšak součástí jsou speciální tyčinky pro nasáknutí a to tyčinky látkové se 100% bavlnou, ta si oleje nasaje a udrží lépe než samotné dřevo, které bývá nejčastěji používáno.

Nabídka je opravdu široká a to jak dámských, pánských a unisex parfémů, tak i právě vůní do bytu či auta. Celá nabídka je tedy pro přehled i na e-shopech, kde lze klasicky také zboží objednat a nechat si jej doručit přímo k Vám domů.

www.totap.cz a www.provonsi.cz



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.