Trendy v líčení podzim-zima 2016/2017

Nejvyšší čas na nákup nové kosmetiky. Letos se neobejdete bez kvalitní černé tužky na oči, výrazné rtěnky a barevných stínů.

Dramatické linkování

img

Klasika, která ani proslulé makeup artisty, jen tak neomrzí. S černou tužkou na oči nebo očními linkami se dá téměř čarovat a možností, jak si s jejich pomocí nalíčit oči, jsou téměř neomezené. Letos se klade důraz především na zvýraznění spodní oční linky ve stylu líčení z osmdesátých let. Lehce rozmazané rebelské „grunge“ líčení je i letos v kurzu, stejně jako oči orámované černou linkou kolem dokola. Pokud máte odvahu vybočovat z davu, klidně tužkou čmárněte i úplně mimo obvyklá místa. Uvidíte, jak nezvykle to vaši tvář změní.

Moderní gotika

img

Čekají nás temné časy, alespoň co se líčení týče. Drsnější makeup k podzimu tak nějak patří a výrazné tmavé rtěnky se na přehlídkách pro zimní období objevují se železnou pravidelností. Letos se mnozí špičkoví vizážisté inspirovali pochmurným gotickým stylem, jehož základem je porcelánově bledá pleť, na které nejlépe vynikne kouřové líčení očí nebo sytá tmavá rtěnka. Co se týče barvy rtěnky, můžete si letos dovolit zajít do extrémů a vyzkoušet ty nejtemnější možné upírské odstíny. A to nejen na večer, ale i na běžné denní nošení.

Zářivý barevný podzim

img

Pokud vám posmutnělé gotické líčení nesedí, a přesto byste ráda vyzkoušela nějaké nové výrazné malování, ve kterém vás nikdy nepřehlédne, máme pro vás dobrou zprávu. Tento podzim jsou v módě zářivé třpytky a směle barevné oční stíny. Klidně můžete kombinovat i obojí najednou, když budete zrovna v rozverné náladě. Představte si své oko jako čisté malířské plátno a nebojte se popustit uzdu své fantazii. Co třeba lehce infantilní kombinace zelených a růžových očních stínů? Nebo blýskavé třpytky nanesené kolem očí?

Svěží nude look

img

Děsí vás výše zmíněné do očí bijící trendy v líčení a toužíte naopak po přirozeném nenápadném looku? Čímž rozhodně nemyslíte tvář prostou jakékoholi makeupu á la právě jsem vstala z postele, že? Pak je tu pro vás takzvané nahé líčení, které – pokud je správně provedené, sluší snad každé ženě bez ohledu na věk. Letošní nude look vypadá přirozeněji než obvykle, bez tolik populárního konturování a rozjasňování tváře, i bez přílišného lesku nebo naopak nadbytku pudru. Prostě tak akorát. Základem je perfektní makeup, lehce zbarvený balzám na rty a jemný dotek řasenky.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.