4 oblíbené kosmetické tipy slavné topmodelky

Zajímá vás jak to ta Rosie Huntington-Whiteley jen dělá, že vypadá za všech okolností tak dokonale? Pak si přečtěte její zkrášlující tipy.

Vyberte si správný kosmetický přípravek na pleť

Rosie pro časopis Harper's Bazaar uvedla, že nevidí smysl v nanášení vrstev make-upu, pokud neinvestujete do zdraví své pokožky a nezjistíte, jaké produkty na vaši pleť opravdu zabírají. Topmodelka přiznala, že jí zabralo hodně času, zkoušení a omylů, než pro sebe objevila ty správné kosmetické produkty. Nyní je věrná výrobku iS Clinical zvaného Active Serum, který dle jejích slov, změnil její pleť.

Zkuste suchý šampon pro větší objem

Rosie své pověstné lokny zkrátila a od té doby si vlasy nefouká přes kulatý kartáč, ani netráví moc času jejich úpravou. Namísto toho jen nechává své vlasy přirozeně uschnout na vzduchu. Modelka však prozradila svůj trik na zvětšení objemu a zlepšení textury vlasů. Zkuste stejně jako ona nastříkat trochu suchého šampónu ke kořínkům, když jsou vlasy ještě trochu vlhké. Rosie nedá dopustit na Moroccanoil Dry Shampoo.

Vsaďte na přirozenost

Co se týče make-upu, Rosie ve dnech, kdy zrovna nemá přehlídku nebo nefotí, preferuje přirozený vzhled. Jak prozradila v rozhovoru pro časopis Vogue, pokud si v práci může vybrat, upřednostňuje jednoduché až nahé líčení. Mezi její hlavní kosmetické favority patří především řasenka Yves Saint Laurent Baby Doll Mascara a bronzer Chanel Soleil [Tan de Chanel]. Dle jejích slov bez těchto dvou produktů prakticky nevychází z domova.

Zkuste krémovou tvářenku

Topmodelka se pyšní přirozeně krásnou pletí, a tak si vystačí jen s minimem líčidel. Pro časopis InStyle uvedla, že ráno jen lehce vklepe pod oči korektor, konkrétně Clé de Peau Beauté Concealer, aby zakryla tmavé kruhy pod očima. Někdy je to jediný make-up, který za celý den použije. Pro zářivější pleť často používá krémovou tvářenku. Oblíbila si především značku La Prairie Cream Blush, kterou nanese ráno a její pleť si udrží projasněný vzhled po celý den. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.