Super tipy, jak nosit letní oblečení i v zimě

Nemusíte se vzdávat svých oblíbených letních šatů a jiných lehkých kousků, ani když se ochladí. Poradíme vám, jak letní šatník využít v i chladných měsících.

Móda je hra - většina pravidel, jejichž porušení kdysi znamenalo módní faux pas, dnes už dávno neplatí. Na vaše oblíbené letní kousky oblečení tak už nemusí s nástupem zimy sedat prach. Vytáhněte je na světlo a rozzařte pochmurné šedivé dny vzpomínkou na žhavé léto.

Pohrajte si s vrstvením

img

Lehounké letní topy v zimě? Proč ne. Vždyť nejlepším způsobem, jak se v zimě oblékat, je vrstvit oblečení, tak proč by jednou vrstvou nemohl být i váš oblíbený letní top nebo tričko. Pokud ještě nemrzne, stačí si na letní topík obléknout kardigan a doplnit zajímavým šátkem. Do chladnějšího počasí si nejprve oblečte přiléhavý rolák a na něj letní vršek. To vše ještě můžete zabalit do teplého svetru a doplnit krásnou vlněnou šálou nebo mohutným dřevěným náhrdelníkem.

Nevzdávejte se kraťasů ani v zimě

img

Když přestane slunce hřát, první, co po létě odložíme, jsou právě šortky. Delší kraťasy nebo skate šortky si raději schovejte na příští léto, ale pokud jste majitelkou šortek s vysokým pasem, rozhodně je nenechte celou zimu zahálet. Pod kraťasy oblečte silné punčocháče nebo legíny a můžete vyrazit do chladného počasí. Nicméně mějte na paměti, že barvy punčoch či legín by měly být neutrální, zářivě barevné punčochy vyšly z módy před několika lety. Look doplňte nejlépe vysokými kozačkami nebo kotníkovými botkami v černé nebo hnědé barvě.

Letní šaty unosíte i v zimě 

img

V zimě se nemusíte soukat jen do teplých úpletových šatů, naopak velkým hitem jsou roztomilé ryze ženské lehounké letní šaty, klidně i s volánky a krajkou. Takové šaty samy o sobě moc nezahřejí, ale to neznamená, že se nedají nosit celoročně. Velmi in je rustikální look, takže pod šaty oblečte rolák v neutrální barvě a zabalte se do huňatého svetru, nejlépe v zemitém odstínu. Doplňte hrubými punčochami, kozačkami a teplou šálou. Krátké letní šaty také můžete nosit přes skinny džíny, romantické šaty vypadají skvěle v kontrastu s biker bundou a mohutnějšími kotníčkovými botami. Podobně můžete kombinovat i lehkou letní sukni v jakékoli délce.

Zdroj foto: Pinterest.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.