Plesová sezóna

Mrazivá zima neznamená jen lyžování, sníh či břečku. Patří k ní i rozzářené plesové sály naplněné příjemnou hudbou. Vy se tak můžete jednou za rok obléci do „gala“ a blýsknout se v krásném společenském oblečení. Čas večírků a tanečních bálů právě začal. Pojďme si představit letošní trendy plesového a party oblečení a doplňků.

img

Pojďme si představit letošní trendy plesového a party oblečení a doplňků.

Třpytivá disco diva

zoom Zvětšit

Třpytivá disco diva

Doslova zářící a blýskavou hvězdou plesového večera se můžete stát, pokud zvolíte moderní disco styl 70tých let. Třpyt a lesk, metalické barvy a blyštivé flitry patří mezi hlavní atributy tohoto nepřehlédnutelného looku. Bohémskou eleganci podpoříte společenskými kalhotami se širokými nohavicemi a vysokým pasem, nejlépe z lesklého splývavého materiálu, nebo sexy šortkami místo sukně. Moderní plisování se objevuje na šatech, sukních i topech, in zůstávají i společenské overaly.



Princezna bojovnice

zoom

Princezna bojovnice

Vzhledu odvážné a přitažlivé princezny bojovnice docílíte spojením mírně rockerského až punkového vzhledu a přiléhavých šatů jednoduchého střihu. Nejlépe vypadá kombinace studeného kovu v podobě různých cvočků na černém podkladě, skvělou volbou je také zlato-černá kombinace, která působí aristokraticky a bojovně. Doplňte nejlépe sexy střevíčky v gladiátorském stylu a mohutnými výraznými šperky a můžete vyrazit přímo do plesové bitvy.




Rozverná retro kočka

zoom Zvětšit

Rozverná retro kočka

Áčkové sukně vysoko do pasu nebo úzké tubové sukně zvýrazňující ženské křivky, krátká bolerka a topy do pasu se srdcovými nebo kulatými výstřihy, mašle, puntíky a srdíčka, veselé syté barvy v čele s červenou a smaragdově zelenou, a především velký důraz na ženskou siluetu v podobě přeštípnutého vosího pasu – stačí představit si rozvernou koketující dívčinu na pobřeží Francouzské Riviéry 50tých let, nebo hvězdný filmový muzikál Pomáda a můžete vesele plesat v populárním retro stylu.



zoom Zvětšit

Kráska z Paříže

Kráska z Paříže

Francouzky jsou pověstné svým vytříbeným vkusem, a tak nikdy není na škodu nechat se jejich stylem inspirovat. Look, který je momentálně velmi aktuální, čerpá ovšem spíše ze slavných dob kabaretů typu Moulin Rouge, než z čistého a velmi šik vzhledu současných Francouzek. Smyslnosti pařížské krásky tak můžete dosáhnout pomocí krajky a průhledných materiálů, velmi módní je samet ve všech barvách, který už od pohledu láká k pohlazení. Celkový styl dotvoří perlové doplňky a výrazné brože - především v podobě květin.



zoom Zvětšit

Svůdná šelma

Svůdná šelma

Hitem celého letošního roku, který se nadměrně objevoval v letních i zimních kolekcích, byly zvířecí vzory a potisky. Tento trend samozřejmě nemohl nezasáhnout také takzvané „party wear“, neboli večírkové oblečení, a tak si sexy šelmího vzhledu můžete dosyta užít i v plesové sezóně. Zvířecí potisky jsou samy o sobě dost výrazné, vhodné je proto kombinovat je už jen s jednou barvou, nejlépe černou nebo béžovou, a doplnit jednoduchými šperky se zlatavým nádechem. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?