Trendy doplňky pro tuto sezónu

Žádný outfit by nebyl kompletní bez vhodných doplňků, které zdůrazní vás styl a často oživí i jinak nenápadné kousky oblečení. Mrazivé počasí si žádá doplňky hřejivé, ať už v podobě různých pokrývek hlavy, huňatých šál či trendy teplých nadkolenek. Přečtěte si, jakými doplňky můžete oživit svou zimní garderobu.

img

Mrazivé počasí si žádá doplňky hřejivé

Udržujte hlavu v teple

Správně zvolená pokrývka hlavy dokáže divy s každým outfitem a v zimních měsících by měla být samozřejmostí nejen z módních důvodů. Z loňské sezóny přetrvává hit pletených kulichů s bambulí, které kupodivu nepůsobí nijak infantilně. Velký návrat letos hlásí především typické beranice a ušanky - nejlépe kožešinové nebo pletené. Díky silnému vlivu módy 80tých a 90tých let jsou opět trendy hřejivé klapky na uši a pletené čelenky.




Omotejte si krk šálou

zoom


Mezi nejdůležitější doplňky patří v chladném počasí různé šály a šátky. Letos se nosí velmi mohutné a silné pletené šály nebo plédy, které vypadají jako upletené od babičky. Hitem jsou rovněž chlupaté kožešinové límce nebo nákrčníky. Ty se podobají miniaturním pončům a k sehnání jsou buď také v kožešinovém provedení nebo pletené. V obou provedeních krásně zahřejí. Trendy jsou také "šály" bez konců, kdy jedno velké pletené kolo stylově obmotáte kolem krku.




Aby ruce neprochladly

Jedním z mála doplňků, které si můžeme dopřát, jen když venku klesají teploty k nule a ještě níž, jsou rukavice. Letošní trendy velí prodloužit délku rukavic nejlépe až k loktům, nebo si pořídit přímo pletené návleky na ruce. Kožešinová móda zasáhla i rukavice, a tak si tuto sezónu můžete zahřívat ruce v huňatých palčácích, které vás zavedou do říše ruských pohádek. Rockerky a rebelky potěší trend kožených bezprstých rukavic zdobených různým kováním a cvočky.



Na nohy punčochy a návleky

zoom


Letošní zima přeje sukním a kraťasům, ale nebojte se, nohy vám místo dlouhých kalhot spolehlivě zahřejí silné punčocháče, koketní nadkolenky a podkolenky se zimními motivy a samozřejmě všudypřítomné návleky. Ozdobit a zároveň zahřát můžete své nohy i huňatými kožešinovými návleky. Komu zima zas tak nevadí, může své nohy odhalit ve vzorovaných nebo barevných punčochách, které i letos zůstávají na módním vrcholu.



Zvýrazněte křivky páskem

Pásky jsou letos opravdu jen módním doplňkem, neboť svou původní funkci - držení kalhot či sukní na svém místě - už většinou neplní. Mají za úkol především zdobit a zdůrazňovat ženské křivky, ať už jsou umístěné v úrovni boků nebo zvýrazňují útlý pas. Nebojte se proto výrazných barevných nebo objemnějších pásků ozdobených třeba módní mašlí uprostřed. Návrháři oblíbená 70tá léta vrátila módu metalických a lesklých pásků, trendy jsou rovněž úzké pásečky přes módní kardigan. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?