Objevte sílu hlubokého spánku

Téměř jednu třetinu našeho života prospíme. Během spánku se kůže regeneruje, dochází k urychlení buněčného metabolismu a tím i k podpoře dělení a vyzrávání buněk, tedy k obnově nejsvrchnější vrstvy kůže tzv. epidermis.

Zvýšená mikrocirkulace z kůže eliminuje nastřádané toxiny. Při snížené kvalitě nebo při nedostatku spánku jsou všechny tyto biologické pochody v nerovnováze a snadněji tak vyniknou nedokonalosti pleti jako otoky a kruhy pod očima, známky únavy a vyčerpaný vzhled. Doba trvání spánku a jeho kvalita jsou rozhodujícími faktory při posouzení kvality kůže po probuzení a neporušenosti bariérové funkce během dne. Kritická hodnota pro znovunastolení buněčné rovnováhy je mezi 23:30 a 3:00 hodinou ranní. 

Vichy přichází se zcela novým konceptem noční péče Idéalia Skin Sleep, který přináší účinek hlubokého spánku pleti. Během spánku je zlepšena regenerace pleti a obnova přirozené kožní bariéry. Aktivuje buněčné pochody, které probíhají během kvalitního spánku.

Obsahuje 6 aktivních látek (kyselina glycyrrhizová, kyselina hyaluronová, LHA, vitamin B3, kofein a obnovující oleje), které působí na několika úrovních pro maximální regeneraci pleti. Po aplikaci je pleť více hydratovaná, zklidněná, pružnější, s méně viditelnými otoky a známkami únavy. Je rozjasněná s větším pocitem komfortu. To vše ve velice smyslné textuře na pomezí gelu a balzámu pro zahalení pleti do příjemného pocitu s parfemací inspirovanou zeleným čajem a jasmínem. 

Náš spánek sice nemusí být vždy kvalitní, ale nová Idéalia v pleti nastartuje takové procesy, které by probíhaly při kvalitním spánku a vaše pleť tak zůstává více svěží a odpočatá každý den po probuzení.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.