Nový nos mi doslova změnil život

„Vždy jsem se ráda dívala na svůj obličej, jen ten nos mi vždycky zkřivil úsměv. Teď se konečně můžu usmívat a nemusím se vyhýbat fotkám z profilu.“

img

Slečna Lucie, 29 – administrativní pracovnice, Plastická operace nosu (rhinoplastika)

Už jako malá měla Lucie většinu kamarádů mezi klukama a nadšeně se účastnila všech chlapeckých aktivit. Když si s bratrancem hráli na boxery, Lucie dostala velkou ránu do nosu. Po úraze se jí na nose vytvořil hrbol, nos se následně prodloužil a celkově rozšířil. Stal se pro Lucii velkým mindrákem. Nakonec ji přestalo bavit vyhýbat se fotkám z profilu a rozhodla se přihlásit do soutěže o plastickou operaci, ve které vyhrála. Absolvovala osobní konzultaci s lékařem a následně podstoupila vysněnou operaci.

„Slečna Lucka měla větší a delší nos s hrbolem a hypertrofií chrupavek v oblasti špičky nosu. Přála si lepší profil, menší a užší nos, více přiměřený k obličeji,“ uvádí MUDr. Peter Ondrejka, plastický chirurg kliniky MEDICOM VIP.

Nos je dominantní částí obličeje a hraje důležitou roli v celkovém vzhledu i v našem životě. „Plastická operace nosu je delikátní operace, protože nos je dominantní částí obličeje. Operační výkon trvá zhruba jednu hodinu a provádí se v celkové anestezii,“ vysvětluje MUDr. Peter Ondrejka. „Operace proběhla bez komplikací, pacientka nosila 8 dní po zákroku dlahu,“ dodává.

„Vůbec to nebolelo!“

zoom Zvětšit

A takto to dopadlo, když si vzal do parády slečnu Lucii profesionální fotograf... Autor fotografie: Anna Kovačič

A co na celý průběh zákroku a jeho výsledek říká Lucka? "Myslela jsem si, že to bude bolet víc, ale překvapilo mě, že to vůbec to nebolelo. Vypadalo to hůř, než to bylo cítit. Z počátku mě omezovala pouze dlaha, kterou jsem musela nosit jeden týden. Poté jsem se zapojila do běžného života a šla mezi lidi. Není se čeho bát a stojí to za to! Zákrok vřele doporučuji!"



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.