Z povislého poprsí po dětech opět pevná a plná prsa. Podívejte se na první proměnu!

Mnozí z vás jistě zaznamenali soutěž o 10 plastických operací zdarma, kterou v létě vyhlásila klinika plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP u příležitosti 7. výročí vzniku.

img

Paní Eva s moderátorem soutěže Petrem Vojnarem

Na základě zaslaného příběhu bylo vybráno 10 žen, které následně podstoupily vysněnou plastickou operaci. Představujeme vám první z nich:

Paní Eva (34) bývala v pubertě spíše boubelka a před dětmi měla poprsí velikosti 4. Po porodu druhé dcery se jí podařilo úpravou jídelníčku a pravidelným cvičením zhubnout 15 kilo. Prsa ale ztratila svoji původní pevnost a plnost, byla povislá a paní Eva nebyla s velikostí ani tvarem spokojená. 

Jak sama říká: “Prsa nevycvičíte. Ta moje zůstala po dvou dětech, kojení a následném hubnutí hodně povolená a malá.” Více než rok přemýšlela o plastické operaci, ale chyběly jí finanční prostředky. Když ale slyšela o možnosti přihlásit se do soutěže, nezaváhala ani okamžik, přihlásila se a ke svému velkému překvapení vyhrála.

zoom Zvětšit

MUDr. Peter Ondrejka

Plastický chirurg MUDr. Peter Ondrejka paní Evě na základě osobní konzultace doporučil zvětšení poprsí včetně modelace, čímž získají prsa požadovaný tvar a dojde k jejich pozvednutí a současně zvětšení. "Při operaci dochází kromě aplikace implantátů také ke korekci kožního krytu prsou a úpravě tvaru a velikosti prsní žlázy.

Operace paní Evy proběhla bez komplikací. Pro výsledný přirozený tvar poprsí jsme vložili německé implantáty Polytech kapkovitého tvaru o velikosti 350ml", řekl MUDr. Peter Ondrejka.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?