Nejlepší šaty na léto 2014

Jaké by to bylo léto bez úžasných, vzdušných letních šatů? Letošní nabídka šatů je velmi pestrá, záleží jen vás, jaký styl, barvu a střih si vyberete.

Šaty jsou v létě ideální volbou – obléknete je za pár vteřin, zvolíte vhodné doplňky a už si můžete užívat ten skvělý pocit, kdy slunce pálí a vítr skrz šaty lehce profukuje. Jak krásné je být ženou!

V romantickém duchu 

img

Horké léto je přesně to období, kdy si můžete dosyta užít průsvitných, jako pavučinka lehoučkých materiálů a něžných krajek. Jemné pudrové a růžové odstíny jsou letošním hitem, barvou číslo jedna ale je (jako téměř každou sezónu…) nevinně bílá. Look křehké éterické dívenky s lolitkovským puncem naivity podpoří také květinové vzory, které jsou i letos v kurzu.

Oslnivé barvy 

img

Zdaleka ne každá z nás holduje ryze dívčímu romantickému vzhledu a nenápadným jemným barvám. Ženy a dívky, které mají rády pozornost, jistě ocení další letní trend, kterým jsou výrazné barvy a zářivé vzory. Loňský trend svítivě neonových barviček přetrvává i tuto sezónu, i když v trochu sofistikovanějším pojetí. Módní pravidlo zní: čím výraznější barva, tím střízlivější by měl být střih a styl šatů.

Netradiční střihy

img

Beztvará dlouhá trička, prodloužené pánské košile bez rukávů, obyčejná tílka do půli stehen - i tak vypadají dámské šaty pro tuto sezónu. Mladistvý a trochu rebelií zavánějící trend čerpá z kontroverzních trendů 80. a 90. let. Nenucený styl šatů neobvyklého střihu však může být velmi šik a pomůže zdůraznit osobitý a vyhraněný styl nositelky.

Na vlně elegance 

img

Ryze klasickými ženskými šaty nemůžete nic zkazit, tento styl je totiž prakticky nesmrtelný a nikdy nevychází z módy. Klasické elegantní šaty zvýrazňují ženské křivky a pomáhají vytvářet tolik žádanou iluzi postavy přesýpacích hodin. Hitem jsou především šaty ve stylu 50. a 60. let, lodičkové a véčkové výstřihy a šaty v délce těsně pod kolena.

zdroj foto: topshop, asos, polyvore


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!