Nejlepší plavky pro léto 2014

Léto už hlasitě klepe na dveře, a tak je nejvyšší čas pořídit si novou letní garderobu. A co je základem každého letního šatníku? Plavky. My vám poradíme, které si letos vybrat.

V retro stylu 

img

Vintage look, na který si v uplynulých sezonách troufly jen opravdové milovnice trendů, se vyšvihl do pozice megatrendu. Retro plavky á la 50tá léta sestávající z vysokých “babičkovských” kalhotek a korzetové podprsenky už nejsou letos považovány za módní výstřelek, ale za běžnou plavkovou módu. Vsaďte na roztomilé puntíky, kostky a volánky.

Jednodílné s odvážnými vzory 

img

Plavky vcelku se těší vzrůstající pozornosti, i když jen těžko mohou někdy dosáhnout slávy dvojdílných bikin. Přesto s nimi můžete na pláži zazářit, zvláště když zvolíte moderní výrazné vzory. Letos platí: čím zajímavější a barevnější potisky, tím lépe. Vsaďte především na vzory s ovocem, vesmírné motivy, květinové vzory, etno potisky či moderní geometrické a extrémně barevné vzory.

Povlávající podprsenka

img

Velkým hitem v oblasti plavkové módy jsou tuto letní sezónu koketně se třepotající třásně, roztomilé volánky a efektní kanýry na plavkové podprsence. Hippie třásně zdobící podprsenku jsou perfektní volbou především pro ty, ke kterým nebyla příroda v horních partiích příliš štědrá. Stejnou službu vykoná podprsenka zdobená nejrůznější volány a kanýry.

Pekelně hluboký výstřih 

img

Kdo tvrdí, že jednodílné plavky nejsou sexy, pravděpodobně ještě neviděl nejnovější modely plavek vcelku pro nadcházející letní sezónu. Hluboké véčkové výstřihy často sahající až k pupíku zaručí, že budete nepřehlédnutelnou hvězdou pláže či koupaliště. Tento typ plavek se však hodí spíše pro majitelky menšího a pevného poprsí.

Svůdné páskování 

img

Trochu nepraktické, zvláště pokud chcete dosáhnout rovnoměrného opálení, zato vysoce efektní a neotřelé. Plavky zdobené různými pásky důmyslně zvýrazňují ženské přednosti a jitří mužskou fantazii. Svůdná hra s pásky nejlépe vynikne na černých plavkách, některé modely však mohou trochu připomínat oblečení domin z erotických salónů.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.