Nejlepší pastelové kousky - Léto 2012

Vítejte v letní módní cukrárně plné sladkých smetanových a ovocných zmrzlin. Jemné a cukrové odstíny jsou letos maxi hitem, který nelze opomenout, tak se nechte inspirovat sladkou nabídkou pastelových modelů. Třeba pastelkám neodoláte a vyberete si i vy.

img

Sladké pastelové barvy jsou módním hitem tohoto léta

Šaty 

zoom Zvětšit

Romantické šaty v pastelových barvách jsou in.

V létě se bez šatů jen těžko obejdeme, tak proč si nepořídit nějaké v trendy pastelové barvě? Nebesky modré pouzdrové šaty jsou vhodné do kanceláře i na letní párty, pásek v přírodním odstínu tlumí sladkost šatů. Pudrově růžové šaty se cvočky jsou ve stylu Versace, mátově zelené „skate” šaty nebo jejich citronově žlutá varianta jsou velmi mladistvé a svěží. Pro romantičky se hodí pudrové šaty bez ramínek s delším zadním lemem nebo vzdušné šaty v lila odstínu. Hitem jsou rovněž puntíky a midi délka šatů. Velmi něžně působí meruňkové šaty s barevnou výšivkou, rozverně vypadají pruhované šaty v pastelových valérech. 


Kalhoty, kraťasy a sukně

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte skinny džíny v pastelovém odstínu.

Zkuste vyměnit klasické modré džíny za skinny kalhoty v pastelově zeleném odstínu nebo béžové plátěné kalhoty za meruňkové. Citronové kraťasy s vysokým pasem dávají vyniknout štíhlým opáleným nohám, dvoubarevné kraťasy ve žlutofialové kombinaci jsou zábavné a slušivé. Overalům ještě úplně neodzvonilo, v tomto citronovém modelu vás nikdo nepřehlédne. Sukní není v létě nikdy dost, velmi módní je stále plisování. V letním šatníku by vám neměla chybět ani květovaná sukně, nebo sukně v meruňkovém odstínu. 



zoom Zvětšit

Sladké pastelky vládnou i v plavkové módě.

Topy a plavky

Trend přeslazených pastelových odstínů nemohl letos minout ani plavkovou módou. Na léto se hodí především vzdušné topy jako třeba světle modrá poloprůsvitná tunika s výšivkou, zajímavě řešené žluté tílko s květy, nebo modrá košile bez rukávů. Hitem jsou letos podprsenky místo topů, jako je třeba tento ultrakrátký top s květinovým potiskem. Pudrové odstíny jsou snadno kombinovatelné a sluší téměř každé ženě. Kdo dává přednost sportovnějšímu stylu, ocení tričko v pastelových odstínech, nebo volné tílko ve stylu colour blocking. 


Boty a kabelky 

zoom Zvětšit

Pudrové odstíny skvěle vyniknou i na obuvi.

Mokasíny patří mezi trendy v letošní obuvi - jak se vám líbí tyto citronově žluté? Pastelově žluté jsou i letní sandálky s platformou, v retro stylu 60tých let jsou pudrově růžové botky na vysokém podpatku. Koho odrazuje vysoký podpatek, může si pořídit botky na platformě, třeba tyto žluté s puntíky. Kdo preferuje v létě hlavně pohodlí, jistě ocení ploché sandálky v lakové modré barvě nebo letní “espadrilky” v pastelovým barvách. Pudrová kabelka nemusí vůbec působit přeslazeně, můžete si však vybrat i jiné pastelové odstíny, jako je limetkově žlutá, lila či modrá, nebo i kombinaci více pastelových tónů.



Doplňky 

zoom Zvětšit

Osvěžte svůj letní outfit doplňkem v pastelové barvě.

Jestliže se vám pastelové odstíny vůbec nelíbí a nedovedete si ani představit, že byste je nosila, můžete vyzkoušet jen lehký dotek sladké barvy v podobě módního doplňku, jako je třeba světle modrý šátek nebo sladce zbarvený pásek. Zajímavým osvěžením celkového looku jsou i barevné brýle, doporučujeme tyto ve stylu Rayban v trendy mátovém odstínu. Ještě nenápadnější možností, jak dodat moderní zmrzlinový odstín do vašeho outfitu, jsou vlasové doplňky, nebo třeba bižuterie. 


A jaký kousek v pastelovém odstínu jste si letos pořídila vy?

Zdroj fotografií: Asos, Mango, Topshop, Dorothy Perkins, Miss Selfridge.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!