Trendy laky na nehty jaro-léto 2012

Svěží pastelové odstíny, třpytky, glitry a magnetické laky, ale také klasická červená, “nude” nebo jemná francouzská manikúra – představujeme vám ty nejžhavější laky na nehty, které jsou momentálně nejvíce v kurzu.

img

Vyberete si z nabídky nejmódnějších laků na nehty?

Všudypřítomné pastelky

zoom Zvětšit

Pastelové barvy jsou hitem i na nehtech

Jaro a pastelové barvy patří neodmyslitelně k sobě a je prakticky jedno, zda se sladké odstíny objeví na vašem oblečení, obuvi, kabelce nebo třeba na nehtech. Jemné pastelové barvy jsou lichotivé a ženské. Záleží jen na vás, jakému odstínu dáte letos přednost. Decentně působí meruňkové a lila odstíny, netradičně a zajímavě vypadají nehty nalakované svěží mintovou nebo světle modrou, tzv. “baby blue”.



Speciální magnetické efekty

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte netradiční magnetický lak

Kdo si potrpí na originalitu a preferuje výstřednější vzhled svých nehtů, jistě ocení kouzlo takzvaných magnetických laků. Tyto zvláštní laky jsou smíchány s kovovými částicemi, které se pohybují, když jsou vystaveny magnetu. Pomocí speciálního magnetického zdobítka, které je součástí laku, si můžete na nehtech vytvořit zajímavé vlnky a docílit tak profesionálního vzhledu nehtů jako ze salonu. 




Extravagantní vzhled

zoom Zvětšit

Nebojte se extravagance.

Někdo má rád decentní jemné barvy, jiný preferuje větší zdobnost a lehkou extravaganci. Pokud patříte do druhé skupiny, určitě vyzkoušejte výrazně třpytivé metalické laky na nehty nebo si pořiďte nalepovací glitry a třpytky. Popularitu si získal i efekt dvou barev na jednom nehtu, kdy se jedna barva prakticky vlévá do druhé, zkuste třeba tmavě modrou a černou. In je i takzvaná obrácená francouzská manikúra, kdy se světlé obloučky lakují na začátek nehtu místo na konec. 




Výrazné a veselé barvy

zoom Zvětšit

K létu se hodí výrazné barvy laků.

Je tolik možností a tolik barev, tak proč toho nevyužít a nepohrát si s nimi alespoň na nehtech? Velmi trendy je právě neonově žlutá, která nejlépe vynikne v létě u bazénu nebo na pláži. Tmavá modrozelená je letos považována za novou černou, propůjčí vám rockerský vzhled, aniž byste působila příliš tvrdě. Klasikou jsou elegantní červené tóny, které sluší každé ženě – in je především třešňově červená, sytě vínová a korálově červená ve stylu 50tých let.




Neutrální a “nude” odstíny 

zoom Zvětšit

Tělovými laky nic nezkazíte.

Stylový minimalismus patří mezi klasiku, proto nahá neboli “nude” barva na nehtech je stále trendy. Snadno nositelné krémové odstíny šedé, bílé, světle růžové, jemně béžové a sladce medové se hodí na každodenní nošení ke střízlivým kancelářským lookům, ale dokonale vyniknou i v kontrastu se svěžím letním outfitem plným jasných barev a bláznivých potisků.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.