Nejlepší kalhoty na léto 2017

Léto v kalhotách? Proč ne? Zdaleka ne každá žena se cítí dobře v sukních a šatech. Poradíme vám, jaké kalhoty jsou letos trendy a pohodlné i v sluncem rozpálených dnech.

Zeširoka

img

Slimky stále zůstávají v kurzu, ale kalhoty se širokými nohavicemi jim velmi důrazně šlapou na paty. Na léto jsou navíc o hodně pohodlnější, také z toho důvodu, že jsou převážně šity z lehkých, vzdušných materiálů. Široké kalhoty mají obvykle vyvýšený pas a nejlépe k nim pasují přiléhavé vršky, nebo velice módní body. Co se týče barev, můžete se klidně odvázat a zvolit váš oblíbený odstín.

Klasické

img

Pokud pracujete v kanceláři, určite oceníte letošní velkorysou nabídku klasicky střižených kalhot s puky. Můžete zvolit rovné nohavice nebo lehce mrkváčový střih, který je letos hitem. Tento typ kalhot skvěle doplní zajímavá halenka nebo i běžná bílá košile a lodičky na středně vysokém podpatku. Ani u těchto kalhot se nemusíte bát sáhnout po jiných barvách než je jen obvyklá černá, hnědá či šedá.

Džínové

img

Ani v rozpálených dnech se nemusíte zdráhat obléknout své oblíbené džínové kalhoty. Samozřejmě neprodyšně uzavřené slim džíny vám mohou v horku docela znepříjemnit den, ale pokud zvolíte moderní rozervané kalhoty s různými průstřihy a díramy nemusíte se nepříjemného zapocení obávat. Rozervané džíny střihu boyfriend (rovné a široké) nebo skinny navíc patří k hlavním letním trhákům.

Barevné

img

Nosíte stále jen modré nebo černé džíny či klasické černé kalhoty? Co takhle dodat letnímu šatníku pořádnou šťávu a trochu se s příchodem léta odvázat? Většina žen se nebojí nosit barevně zajímavé topy a halenky, ale kalhoty ve výrazném odstínu zase tak často v ulicích k vidění nejsou. A je to škoda, kalhoty v sytém nebo pastelovém tónu působí velmi žensky a navíc jsou tuto sezónu hodně v kurzu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!