Skvělé módní detaily na červenec

Léto udeřilo plnou silou a my vám přinášíme tipy, jak v parných dnech stylově osvěžit svůj šatník po vzoru světoznámých a módy znalých celebrit.

Barevné lodičky

img

Americká herečka Vanessa Hudgens i německá topmodelka Heidi Klum si s módou velmi dobře rozumí a rozhodně se nebojí v módě experimentovat. Obě dámy si libují v nošení vysokých podpatků a letošní trend klasických lodiček ve výrazných barvách si nemohly nechat ujít. Sytě zbarvené lodičky dodají šťávu i vašemu letnímu outfitu, tak směle do toho.

Stylový klobouk

img

Slušivá pokrývka hlavy je v sluncem rozpálených dnech nezbytností, své o tom vědí i půvabná a nestárnoucí americká herečka Reese Witherspoon a zpěvačka Rihanna, která je známá svou zálibou ve výstředních modelech. Obě celebrity v letních dnech zvolily velmi nápadité a trendy klobouky, které vám mohou při výběru vašeho ideálního letního klobouku skvěle posloužit jako inspirace.

Trendy džínová sukně

img

Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio a vyhledávaná modelka Kendall Jenner z klanu Kardashianových se pyšní dokonalými figurami a tak si mohou dovolit nosit prakticky cokoliv. I ony však občas dají před výstředními modely přednost klasice, jako je například džínová sukně. Ta se letos nosí ve všech délkách i barvách a rozhodně by v letním šatníku neměla chybět.

Extravagantní sluneční brýle

img

A opět jsme u modelek, tentokrát u těch, které se momentálně drží na vrcholu popularity a mohou si tak být jisté, že jejich styl bude okamžitě kopírován. Jednou je již výše zmíněná Kendall Jenner a druhou její kamarádka americká topmodelka Gigi Hadid. Slavné krásky svou image podtrhly výběrem zajímavých slunečních brýlí, které jsou v létě naprosto nezbytné. Necháte se inspirovat?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.