Královnou podzimu a zimy s Deichmann!

Cool&easy styl se potkává s avantgardou, motorkářský look zase s elegancí ve stylu Grace Kelly, jemný dívčí styl se kombinuje s punkem, strohost jde ruku v ruce se sportovním charakterem.

img

www.deichmann.com/CZ

Heavy metal ladí s kašmírem a károvaný vzor se nosí v černo-bílé kombinaci; černá zase se zimními odstíny pastelo¬vých barev… Různorodější a kontrastnější už módní trendy na podzim a zimu 2013/2014 být nemůžou!

Novými miláčky sezóny jsou mokasíny, tenisky ke kotníkům, lodičky, nízká kotníková obuv a polokozačky všech typů, od elegantních až po sportovní, obuv v kovbojském a rančerském stylu se sešikmeným podpatkem a kozačky různé výšky na rozmanitých typech podešví. A rovněž v módě obuvi platí: černá není jen obyčejná barva, černá je hit! A tak je jednoznačně vedoucí trendovou barvou sezóny, kterou doplňují rubínově červená, smaragdově zelená nebo safírově modrá – barvy, které podtrhnou elegan¬ci celého modelu a zdůrazní ženskost. 

Dalším hitem nadcházejícího podzimu jsou vyhledávané modely z kolekce „5th Avenue“ – modely, které jsou známé perfektním zpracovaním, jemnou pravou kůží a zároveň výhodnou cenou!

Nové trendy v módní obuvi:

NÝTY & LODIČKY:

Metalový trend s sebou přináší pořádné množství nýtů – na obuvi, kabelkách i na doplňcích! Nýty se letos nenosí jen jako dovršení drsnějšího rockového stylu, ale také na modelech podtrhujících ženskost! Pro méně odvážné jsou tu blyštivé štrasové kamínky.

ČERNÁ & BÍLÁ:

O pozornost se postará kombinace černé s bílou doplněná dekorativním prošíváním, výraznými nýty nebo štrasovými aplikacemi.  

LUXUSNÍ LODIČKY:

Ještě než se slova chopí mráz a spolu s ním nastane sezona kozaček, užijte si ladnou eleganci: lodičky! Letos jsou lodičky obzvlášť ve formě, nabízejí obrovskou různorodost a svými luxusními prvky zaručují, že budete dokonalá!  

NÝTY & NÍZKÉ KOZAČKY:

Nýtová mánie! Bezpočet nýtů doslova po celé ploše, to je nový trend, kterému fandí především nízké kozačky. Dovolte si tuto malou módní rebelii!  

ČERNÁ KOTNÍKOVÁ OBUV:

Také v módní obuvi platí: černá není jen obyčejná barva, černá je nejdokonalejší ze všech barev! Jednoduchá, minimalistická a šik – tak vstupuje tato královna do nové sezóny. Absence pestrých barev vás přímo praští do očí – v dobrém slova smyslu. Obzvlášť trendy je černá obuv na klínku!  

VYSOKÉ KOZAČKY:

V chladném období patří k základnímu vybavení: čím vyšší, tím více zahřejí! Výběr je obrovský – od klasických elegantních kozaček až po drsnější šněrovací obuv. Chci je, a to všechny!


Trendové modely pro nadcházející sezonu Podzim / Zima 2013/2014 najdete v prodejnách Deichmann, jako vždy s garancí nejlepší ceny.

www.deichmann.com/CZ
www.facebook.com/deichmann.obuv



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.