Inspirace - Jarní outfit

Líbí se vám současné módní trendy, ale nevíte si rady, jak je nosit, co s čím nejlépe zkombinovat a kde je sehnat bez zruinování účtu? Nezoufejte, máme pro vás inspiraci na tři svěží jarní outfity podle posledních módních trendů. Vězte, že podobné kousky snadno seženete ve většině internetových i kamenných obchodů s módou.

img

Vyzkoušejte nové jarní trendy 

Svůdný outfit v punk rock stylu

zoom Zvětšit

top, bunda, lodičky, psaníčko, brýle, prsten a náhrdelník Topshop, džíny Dorothy Perkins

Lehkou rebelii v dámské módě letos představují punkové, rockové a bikerské prvky v podobě cvočků, kůže, zipů či kovových doplňků. Základem tohoto outfitu jsou šedé skinny džíny opraného vzhledu doplněné volným delším tričkem s vintage nápisem. Jarní sluníčko ještě nemá pořádnou sílu, tak se na zahřátí bude určitě hodit slušivá šedá bundička se zipy v bikerském stylu. Klasické černé lodičky patří tuto sezónu mezi hlavní trendy v dámské obuvi a celkovému looku dodají ten správný punc ženské svůdnosti. Vhodné doplňky - akcent červené na řetízkovém náhrdelníku i módním mohutném prstenu - pak outfit rozzáří a dotvoří. Hitem jsou i psaníčka, nám se skvěle hodí toto černé se cvočky, jemné cvočky jsou i na moderních brýlích. 



Veselý jarní look plný barev

zoom Zvětšit

šaty Republic, kardigan Monsoon, šátek a pásek Topshop, ostatní Dorothy Perkins

Výrazné a kontrastní barvy patří mezi hlavní hity sezóny jaro-léto 2011. Základem našeho barevného outfitu jsou moderní šaty projmuté v pase, se živůtkem a se svěžím květinovým potiskem. Jako kontrastní barvu jsem zvolila kobaltově modrou na lehkém kardiganu, která se objevuje i na šatech v motivu květin, světle růžové balerínky pak dotvoří příjemný dívčí outfit. Lehce infantilní pásek lze použít dvojím způsobem - buď na přepásání šatů nebo na přepásání modrého svetříku. Zajímavý přívěsek s akcentem zlaté a výrazný prsten s červeným kamenem jsou skvělými doplňky. Pro zahřátí se hodí jemná šálka s moderní krajkou a celý look doplní trendy kabelka přes rameno v pudrovém odstínu.

Sofistikovaný outfit v retro stylu

zoom Zvětšit

halenka, kraťasy, náhrdelník a náramky Miss Selfridge, háčkovaná vesta a kabelka Dorothy Perkins, prsten Topshop, boty Office

Vliv bohémských 70tých let na letošní módní trendy je více než patrný. Jarní outfit čerpající z tohoto inspirativního období je nepřehlédnutelný díky použití přírodních odstínů hnědé, tělové a béžové. Světlá halenka s projmutým pasem a výraznou mašlí se skvěle hodí do saténových šortek v moderním "camel" odstínu. Háčkování bylo v 70tých letech velmi oblíbené, náš outfit proto doplňuje světlá háčkovaná vesta, která i příjemně zahřeje. Semišové botky s třásněmi na vysokém podpatku skvěle prodlouží nohy a dodají celému outfitu na ženskosti. Kabelka přes rameno ve dvou kontrastních barvách je velmi trendy, celému looku pak dodají šťávu doplňky v přírodních tónech s metalickými efekty.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?