Články autora Marcela Svobodová

  • Džíny pro váš typ postavy

    Džíny pro váš typ postavy

    Perfektně padnoucí džíny jsou evergreenem, který zcela jistě patří do šatníku každé ženy. Objevit však v nepřeberném množství džínových kalhot ten pravý model pro vás může být docela tvrdý oříšek. To co sluší vaší kamarádce, nemusí tak skvěle sedět i vám. Poradíme vám, jaký střih a typ džínsů se nejlépe hodí pro váš typ postavy.

  • Jak poznat faky (padělky) - 1. díl

    Jak poznat faky (padělky) - 1. díl

    Jsou prostě všude, zahlcují internetové obchody a aukce, prodávají se ve stáncích, na rohu ulice, setkáte se s nimi dokonce i v mnoha kamenných obchodech a rádoby buticích. Faky, nebo chcete-li hezky česky padělky, známých značek často vypadají tak dokonale, že je téměř nemožné je rozeznat od originálu. Náš malý seriál o padělcích vám však může pomoci.

  • Afrodiziaka aneb S jídlem roste chuť

    Afrodiziaka aneb S jídlem roste chuť

    Tajemná afrodiziaka jsou látky, vůně nebo pochutiny, které mají moc přivolat sexuální touhu a zvýšit vzrušení. Jejich zvláštní název úzce souvisí s řeckou bohyní lásky Afrodité, která svým milencům podávala kouzelné nápoje zvyšující jejich touhu. Vyzkoušejte nejznámější pochutiny, které okoření váš milostný život.

  • Tipy na zeštíhlení postavy

    Tipy na zeštíhlení postavy

    Nemusíte své tělo hodiny mučit v posilovně ani dodržovat nesmyslné a většinou nefunkční diety, nebo dokonce podstupovat bolestivé zákroky na odstranění tuku z vašich problémových partií. Poradíme vám pár fíglů, jak jednoduše a hlavně okamžitě opticky zeštíhlit a prodloužit vaši postavu jen s pomocí několika stylistických triků

  • Módní trendy podzim/zima 2010

    Módní trendy podzim/zima 2010

    Hravá léta padesátá, móda inspirovaná pánským stylem, zářivý disko look plný metalických odlesků a flitrů, zajímavé úplety a huňaté svetry nebo všudypřítomná barva velbloudí srsti – i to patří do top trendů nadcházející sezóny. Tak vezměte obchody útokem a věřte, že rozhodně je z čeho vybírat.

  • 10 módních mýtů odhaleno

    10 módních mýtů odhaleno

    Dlouhé šaty sluší jen vysokým ženám, bílá barva se nosí pouze v letních měsících, ženy nad čtyřicet by na veřejnosti neměly nosit odhalené ruce ani nohy – odkryjeme vám nesmyslné módní mýty, kterým dnes a denně podléhá mnoho dívek a žen, když zoufale stojí před svým šatníkem a přemítají, co na sebe.

  • Antioxidanty – ochrana našich buněk

    Antioxidanty – ochrana našich buněk

    Pod termínem antioxidanty si každý představí součást zdravého životního stylu a velké množství ovoce a zeleniny na talíři. Jak ale antioxidanty přesně působí na lidské zdraví, k čemu je potřebujeme, z čeho je získáme a zda mají také nějaké negativní důsledky, se můžete dozvědět po přečtení tohoto článku.

  • Kabelky podzim/zima 2010

    Kabelky podzim/zima 2010

    Nejoblíbenějším doplňkem žen je kabelka a určitě se shodneme na tom, že jedna nikdy nestačí. I když si je většina z nás vybírá podle osobního vkusu, i kabelky a tašky podléhají módním trendům. Nová sezóna je jistě dobrý důvodem k nákupu dalšího oblíbeného kousku, tak se nechte inspirovat svěžími nápady ze světových mol.

  • Pilates – krásné tělo a jasná mysl

    Pilates – krásné tělo a jasná mysl

    Pilates patří mezi nejpopulárnější cvičení současnosti. O účinnosti této metody svědčí i dokonale vypracované postavy světových celebrit, které Pilates podlehli, v čele s Jennifer Aniston, Madonnou či Gwyneth Paltrow. Dokonce i Brad Pitt vděčí za dokonalé tělo ve filmu Trója metodě Pilates. V čem spočívá tajemství sestavy cviků staré přes sto let?

  • Trendy účesy  2010

    Trendy účesy 2010

    Přirozený vzhled bez výstředních barev a kontrastních melírů, návrat k ženskosti v podobě dlouhých vlasů a elegantních drdolů, bohémský hippie styl a inspirace venkovem, ale i strohé účesy v pánském stylu – inspirujte se letošními vlasovými trendy, třeba je načase změnit střih či barvu i vašich vlasů.