Články autora Linda Kalašová

  • Nejčastější chyby žen na cestě za fitness tělem

    Nejčastější chyby žen na cestě za fitness tělem

    Stále více lidí se přiklání ke zdravému životnímu stylu, jenže mnozí z nich ve skutečnosti netuší, co tento svět obnáší. Mladé dívky i zralé ženy se zhlédly v soutěžících

  • Jaký vliv má alkohol na sex?

    Jaký vliv má alkohol na sex?

    Působí na vás pár skleniček vína či panáků vodky jako afrodiziakum nebo váš sexuální výkon a apetit spíše utlumí? Alkohol dokáže milostný život okořenit. Důležitá je ovšem míra i druh alkoholu. V opačném případě má alkohol nejen devastující účinky na mužskou erekci, ale v některých případech může při sexu vzbuzovat i nepřiměřenou agresi.

  • Nejlepší aplikace motivující k pohybu

    Nejlepší aplikace motivující k pohybu

    Hledáte motivaci, díky které dosáhnete snáze svých cílů, týkajících se hubnutí, zpevnění či výkonnosti? Potřebujete kontrolu nad svým denním kalorickým příjem a výdejem? Stáhněte si do svého chytrého telefonu aplikaci, která se stane vaším osobním trenérem a rádcem.

  • Pozor na skryté kalorie

    Pozor na skryté kalorie

    Spousta potravin má nálepku „bio, zdravé, dietní či fitness“, ve skutečnosti se ale i v takto označených potravinách skrývají kalorie. Na jaké potraviny si dát pozor, pokud se snažíte dosáhnout zdravého a štíhlého těla?

  • Překonejte chuť na sladké

    Překonejte chuť na sladké

    Pokud vás stále honí chutě na sladké, může to mít různé důvody. Někdo mlsáním zahání nudu, stres nebo problémy, ale důvodem může být i nedostatek živin v těle, nepravidelná a nevyvážená strava, nedostatek pohybu či spánku.

  • Jak v zimě ochránit pleť?

    Jak v zimě ochránit pleť?

    Během zimních měsíců vystavujeme naši pleť celé řadě nepříznivých faktorů. Proto je důležité věnovat pokožce během mrazivého počasí zvláštní pozornost. Přinášíme vám několik osvědčených rad, jak ochránit pleť před nepříznivým počasím.

  • Pomsta je sladká. Je to pravda?

    Pomsta je sladká. Je to pravda?

    Proč máme potřebu se druhému mstít? Je to proto, že nutkání pomstít se je jeden z nejhlubších lidských instinktů? Co přesně to znamená a jaký to má vliv na náš život?

  • Je důležité, co si o nás ostatní myslí?

    Je důležité, co si o nás ostatní myslí?

    Proč jsou pro nás reakce druhých tak důležité, když ve skutečnosti bychom je za životně důležité neměli považovat? Někdy se naopak vyplatí poslat někoho do háje, protože jakmile se naučíme být vůči kritice svých postojů odolní, definujeme tím svou vlastní osobnost.

  • Proč nás láska nebaví?

    Proč nás láska nebaví?

    S čím dál větší lehkostí prcháme ze vztahů. Opouštíme ty, které jsme bezmezně milovali. Proč nevydržíme ve vztahu a rozvádíme se? Co děláme špatně? Jsme snad větší egoisté? Nebo se tak radikálně proměnila doba, ve které žijeme a dlouhodobé vztahy jsou neudržitelné?

  • Jak nezešílet ze života v šíleném světě

    Jak nezešílet ze života v šíleném světě

    Žijeme ve světě plném šílenství, šílenců a stresu? Žijeme ve světě, který jsme si sami stvořili a stejně tak si i my sami vytváříme stres – velice často úplně zbytečný. Jak to změnit a nakonec se vážně nezbláznit nebo z toho všeho nezkolabovat?