Znáte hlavní příčiny padání vlasů? Prozradíme vám je

Vypadávání vlasů patří mezi velké problémy mnohým žen i mužů. Když ráno najdete na hřebenu chomáčky vlasů, člověku to až žene slzy do očí. Řešení dnes naštěstí existuje spousta. Na trhu se lze setkat se spoustou nejrůznějších preparátů a metod, jež by měly pomoct. My se ovšem v následujících řádcích pokusíme hledat spíše příčiny těchto obtíží, jichž může být spousta. My se zaměříme na ty hlavní a samozřejmě nakonec i doporučíme konkrétní přípravek pomáhající při nadměrném vypadávání vlasů.

img

Nevhodná strava 

Víte, co jíte? Možné dodržujete nějaký dietní režim, který může být sice účinný z hlediska ztráty kilogramů, nicméně na vlasy zrovna dobrý vliv nemá. Nejdůležitější jsou pro růst vlasů vitamíny ze skupiny B, bílkoviny, proteiny, křemík, zinek, železo a další prvky. Vypadávání vlasů může mít příčinu i v nedostatku aminokyselin. Na jejich příjem by si měli dát pozor zejména vegetariáni. Nepříjemný i je i naopak přebytek vitamínů. Ty z řady A mohou v extrémním množství škodit.

Stres a hormonální změny

Máte dostatek spánku? Pokud je vaše odpověď taková, že spíte za noc méně než 6 hodin, pak určitě. Když se to všechno spojí ještě se stresem, vzniká velký problém. Padání vlasů je pouze jedním z jeho důsledků. Samotný růst a kvalitu vlasů ovlivňují také hormony. V období po porodu a také v přechodu se u žen snižuje hladina estrogenu, což je další příčina vypadávání vlasů.

Tristní péče o vlasy

Na trhu lze sehnat vlasovou kosmetiku za minimum peněz. Pokud ale pořídíte nějakou levnou a nekvalitní, rychle vlasy poškodíte. Stejně tak není nutné pokaždé volit utažené účesy. Vlasům škodí i časté dávky horkého vzduchu z fénu. Při padání vlasů se vyplatí využít některých známých dostupných prostředků. Naším tipem je velmi rychle účinkující Nanogen.    



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?