Těšíte se na léto? Zkraťte si dlouhé čekání s voňavými novinkami!

Objevujte nové země, navštivte historická města, nebo se jen vydejte na jarní procházku rozkvetlým ovocným sadem či květinovou zahrádkou. Probuďte v sobě správnou letní náladu s pomocí zbrusu nových vůní od světových značek. Představujeme vám nejoblíbenější novinky letošního roku.

Po stopách umělců do slunné Florencie

Roberto Cavalli už podruhé vzdává hold svému rodnému městu a představuje jedinečnou atmosféru úžasné Florencie prostřednictvím dámské parfémované vody Florence Amber. Její chyprově-květinová vůně evokuje sluncem zalité dny plné radosti a optimismu. Tradiční italské tóny citrusů a cypřišů otevírají smyslnou ženskou kompozici, v jejímž srdci dřímají bílé květy gardénie, kašmírové dřevo a kdoule. Nejkrásnějším tónem této parfémované vody je ale bezesporu lehounký čistý med, který odsunul do pozadí i méně výrazné pačuli. Zamilujte se do čarovné vůně v elegantním flakonku z broušeného skla!

Vychutnejte si ovocný koktejl na pláži

Jestli milujete letní ovocné tóny v doprovodu exotických květin, nenechte si ujít novou toaletní vodu ESCADA Miami Blossom. Tato vůně vás v myšlenkách okamžitě přenese na plážové lehátko v dalekých krajích, lehký mořský vánek vám bude jemně čechrat vlasy a užijete si povedenou relaxaci za zvuků šplouchání vln. Úvodní tóny šťavnatých pomerančů, borůvek a vodního melounu naladí vaše čichové buňky a poté předají žezlo bílým květům. Jasmín, tuberóza a květy tiaré doznívají v základu, který tvoří smyslné pižmo, ambroxan a santalové dřevo.

Letní verze legendární Eternity

Pohodová, letní a nekomplikovaná. Přesně taková je dámská parfémovaná voda Calvin Klein Eternity Summer 2019. Jedna z mnoha následovnic dnes již legendární vůně Eternity z roku 1988 našla inspiraci v přímořské flóře, nekonečném lenošení na pláži a úchvatných západech slunce. Užijte si svěží kompozici ovocných tónů, jako jsou hruška, pomeranč a vodní meloun, nechte se vlákat do zahrady plné rozkvetlých pivoněk, lilií a hyacintů a najděte se ve smyslné kombinaci elegantního santalového dřeva, erotizujícího pižma a bílé ambry.

Myslíme i na muže

A nejen my. Myslel na ně i dobře známý parfémový dům Calvin Klein, který vedle dámské parfémované vody Eternity Summer 2019 představil i její mužskou verzi, toaletní vodu Eternity Summer 2019 For Men. Slaná fougere vůně přináší svěží mořský vzduch a pohodovou atmosféru letního odpoledne na pláži. Kompozice vonných složek si získá mužské sympatie díky jiskřivým citrusům, zeleným bylinkám a mořské soli. V základu vůně, který na pokožce vydří neuvěřitelně dlouho, se otevře svůdné pižmo, jantarová pryskyřice a cedrové dřevo. Můžete ji bez obav nosit celé léto!

Unisex průvodce po letních dobrodružstvích

Hledáte-li okouzlující vůni, kterou může sdílet muž i žena, máme pro vás moderní jiskřivou vůni CK One Summer 2019 taktéž od Calvina Kleina. Moderní jiskřivá kompozice vodních a zelených tónů se perfektně hodí pro mladé lidi s dobrodružnou duší, kteří milují netradiční destinace a neustálé poznávání světa. V jednoduchosti je krása a tohoto hesla se drželi i parfuméři značky Calvin Klein. Jednoduše přímočará kombinace vodních tónů, zeleného čaje matcha a dřeva vyplaveného na pláž si už získala bezmeznou oblibu spousty lidí z celého světa. Prohlédněte si kompletní nabídku parfémů v online parfumerii Elnino.cz a vstupte do letošního léta s novou vůní!



Komentáře

Žakuja
Escada mám pro mě nej vůně, dostala jsem ji a dárce se mi trefil do vkusu
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?