Ahoj
Jaké myslíte že je nejleší pečivo pro štíhlou linii? čas od času si chci jako svačiu dát nějaké to pečivo,především když někam jedu a musím sebou nějaké to menší jídlo. díky
Podle mne velmi dietní /taky pro to, že toho moc nesníš/ je takový ten "černý" chleba s celými zrníčky všeho možného. Prodávají ho v supermarketech někde u baleného pečiva a sucharů. Mají slunečnicový /ten je na chuť nejlepší/ a další druhy, má takový obdleníkový tvar a je krájený na tenké dlouhé plátky. Já jsem jeden čas taky "blbla" se zdravým a dietním pečivem a když jsme jedla tento chleba+různé suchary, nepřibírala jsem a dokonce jsem pár kg zhubla. A jelikož jsem i suchary jedla celozr. bylo to i zdravé
Mám ráda tyhle chlebíčky http://www.emco.cz/wasa/#/850/WASA%20DELIKATESS - vlastně všechny druhy od této značky.
A tenhle je přímo úžasný
http://www.emco.cz/wasa/#/857/WASA%20EXTRUDOVAN%C3 %89%20PE%C4%8CIVO%20-%20%C5%BDITN%C3%89
Cituji azaret: jaké suchary máš na mysli
Většinou celozrnné, kulaté, myslím, že se jmenují Active, nebo taknějak. Ale je jich spousta,ovesné aj. Já to kupovala v Tescu v koutku zdravé výživy, ale mají to všude...
Reaguji na martinam:
jojo,taky ho jím - je to čistě žitná mouka (právě dietní není pšeničná), je to půlkilový balení takových tenkých plátků a je hodně sytej,ale chutná mi. a myslím,že je dokonce bio na obalu,teď nevím,dlouho jsem ho neměla... já kupovala v Plusu,teda teď už Penny.
vpravo je fotka chlebu
http://www.chemievjidle.cz/chleba/sonnenblumenbrot -bio
ty chlebíky wasa jsem ještě nikde neviděla. A tady ty krájené se semínky mi moc nechutnají, jsou strašně kyselé s tím octem to fakt přehánějí i dost smrdí.
Reaguji na nikita13:
Jj, to je přesně ten chleba. Mě tedy moc nechutnal, ale je zdravý a fakt se po něm nepřibere.
Reaguji na azaret:
No, a to jsou ty suchary. Je jich spousta druhů, takže každý si vybere podle chuti.
Nejdietnější je žitné pečivo, například Moskva- chleba)
Holky, prosím, ja teda pečivo jím jenom výjímečně a dávam si raději takové ty wasachlebíčky, nebo rýžové chlebíčky... ale po přečtení téhle diskuze jsem si trochu prostudovala hodnoty u těch balených černých žitných chlebíků, co jej pprodávají třeba v Kaufu.. a zjistila jsem, že rýžový chlebíček má třeba 88g sacharidů ve 100g a takový ten žitný chlebík má třeba jen 37g.. já vím, že chlebík má víc kcal, ale ryžového chlebíku zase snim víc, pže mě to málo zasytí, takže ve výsledku snim kcal stejně..takže není pro linii vlastně lepší jíst takovéto druhy chlebíku, než se cpát sacahridama ve formě rýžových chlebíčků? nebo co je na takovém žitném chlebu špatné, že se opravdu často doporučuje raději pečivo nejíst a nahradit ho různýma sucharama, které ale mají dvojnásobek sacharidů... vadí tam to kvašení, anebo co? já se v tom opravdu nevyznám, tak předem děkuji za každou reakci...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.