Dělala jsem jednou, ale ty navlhlé pláty odpalovaného těsta se velice špatně krájeli na té šlehačce, celé se to bouralo. Pak to udělala máti s tím, že plát použila jen jeden vespod a na to krém, šlehačku a místo karamelu strouhanou čokoládu - a problém s krájením byl vyřešen

Cituji fiorentino: Větrník na plech

Já to znám pod názvem Mraky.
Peču je roky. Rozhodně doporučuji pečící papír, protože z byť vymazaného plechu to těsto prostě nedostaneš

arrow
profile_image
Maly.Labakanek
od 19. 7. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na fiorentino:

A sakra... to vypadá hodně dobře! Musím vyzkoušet.

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Fragma10: Pekla jsem tehdy jen linecké, protože to měl rád manžel..No, co budu povídat tvrdé jak kámen.

Linecké cukroví po upečení tvrdé je, na Vánoce ho pečeme začátkem prosince, aby do Vánoc změklo. Takže nejsi nešika
Jinak ten větrník určitě vyzkouším, ale asi jen z tou spodní plackou jak píše dadabus, myslela jsem si, že se to bude při krájení patlat.

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na lentilkah:
no právě já jsem ho pekla taky na začátku prosince..ale do Vánoc to stačilo festovně ztvrdnout..jj jsem nešika..ale už to nebudu nikdy zkoušet

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené