Dělala jsem jednou, ale ty navlhlé pláty odpalovaného těsta se velice špatně krájeli na té šlehačce, celé se to bouralo. Pak to udělala máti s tím, že plát použila jen jeden vespod a na to krém, šlehačku a místo karamelu strouhanou čokoládu - a problém s krájením byl vyřešen
Cituji fiorentino: Větrník na plech
Já to znám pod názvem Mraky.
Peču je roky. Rozhodně doporučuji pečící papír, protože z byť vymazaného plechu to těsto prostě nedostaneš
Cituji Fragma10: Pekla jsem tehdy jen linecké, protože to měl rád manžel..No, co budu povídat tvrdé jak kámen.
Linecké cukroví po upečení tvrdé je, na Vánoce ho pečeme začátkem prosince, aby do Vánoc změklo. Takže nejsi nešika
Jinak ten větrník určitě vyzkouším, ale asi jen z tou spodní plackou jak píše dadabus, myslela jsem si, že se to bude při krájení patlat.
Reaguji na lentilkah:
no právě já jsem ho pekla taky na začátku prosince..ale do Vánoc to stačilo festovně ztvrdnout..jj jsem nešika..ale už to nebudu nikdy zkoušet
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.