Netuším zda je v tom rozdíl parní troubu nemám
- muže to být přístrojem, nebo taky to, že opravdu málo solíš.. i když to já taky.. ale šlo mi o to, že i když má někdo rád slané jídlo třeba více a osolí si dle své chuti, je třeba přidat, protože se sůl v parním hrnci - více vypařuje
Reaguji na Monlin: Ok. Já se nehádám, parní hrnec nemám. Předpokládala jsem, že princip je stejný.
Fakt je, že už nesolím prakticky vůbec, ale to vaření v páře bez soli jsme doma vyzkoušeli ještě v době kdy jsme solili a byli jsme překvapení, že je to slané i když jsme sůl nepoužili...vařili jsme podle instrukcí.
Já v parním hrnci zkoušela i knedlíky, jak kynutý, tak bramborový, když jsem je vařila ve vodě, tak mě vždycky nebavilo napouštět takové množství vody do velkého hrnce a taky hrozilo, že se knedlík rozpadne-bramborový, no a v parním hrnci je to supr, už jinak vařit nebudu
Reaguji na Veselka10:
Já se též nehádám, to mě ani nenapadlo už nevím co dodat.. rýži jsem třeba musela dosolovat, mrkev,brambory to nee... tak já nevím
Reaguji na Monlin: To bude tím, že mrkev a brambory v sobě mají dost soli oproti rýži. Já tedy nesolím ani tu rýži, ale to je také mj. protože k ní je něco co už slané je a dohromady "je to tak akorát".
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.