Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký je recept na typický pravý tatarák? Na internetu je spousta receptů, ale zajímalo by mě, jak se správně dělá úplně ten nejklasičtější tatarák co se dělá
My ho děláme klasicky z hovězí svíčkové, několikrát jí rozemelu, smíchat s jemně nakrájenou cibulkou, pak osolit, opepřit, trochu česneku, trochu kečupu, pár kapek worcesteru, přidávám i kapku pálivý omáčky (něco jako tabasco), ale jen minimum. Myslím, že to je vše
Ještě žloutek.
ono to asi bude spí o tom co komu chutná. většinou když si ho dáš v restauraci tak ti přinesou spoustu přísad a dodělej si dle chuti...
hovězí mladý býk, žloutek, worcester, kečup, hořčice,sladká paprika, pepř, sůl, kmín, cibuli, nic víc nic míň a supeeeeeeeeeeeer
Hovězí svíčkovou případně zbavíme šlach nakrájíme na menší kusy a semeleme na jemno.
Z mletého masa uděláme tatarák, vytvarujeme důlek, vložíme žloutek. A na talíř si přidáme mletý pepř, papriku,sůl, najemno nakrájenou cibulku, plnotučnou hořtici, kečup.
Připravíme si topinky které potřeme česnekem. A je to ,to je ten neobičejnější tatarák.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.