arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký je recept na typický pravý tatarák? Na internetu je spousta receptů, ale zajímalo by mě, jak se správně dělá úplně ten nejklasičtější tatarák co se dělá

arrow
profile_image
zikmulu
od 18. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

My ho děláme klasicky z hovězí svíčkové, několikrát jí rozemelu, smíchat s jemně nakrájenou cibulkou, pak osolit, opepřit, trochu česneku, trochu kečupu, pár kapek worcesteru, přidávám i kapku pálivý omáčky (něco jako tabasco), ale jen minimum. Myslím, že to je vše

Ještě žloutek.

arrow
profile_image
zikmulu
od 18. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

No jasně, na ten jsem zapomněla

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

a hořčice by tam měla také patřit nebo ne?

arrow
profile_image
vega
od 22. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já dávám trošku hořčice a sladkou papriku.

arrow
profile_image
elesse
od 12. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ono to asi bude spí o tom co komu chutná. většinou když si ho dáš v restauraci tak ti přinesou spoustu přísad a dodělej si dle chuti...

arrow
profile_image
jerrynka
od 4. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

hovězí mladý býk, žloutek, worcester, kečup, hořčice,sladká paprika, pepř, sůl, kmín, cibuli, nic víc nic míň a supeeeeeeeeeeeer

arrow
profile_image
jerrynka
od 4. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

a ještě jsem zapoměla na česnek, ten ale nepatří dovnitř ale na posolenou topinku

arrow
profile_image
macik993
od 29. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

jerrynka

naprostý souhlas se vším ..........nic víc nic míň

arrow
profile_image
jajka23
od 5. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hovězí svíčkovou případně zbavíme šlach nakrájíme na menší kusy a semeleme na jemno.
Z mletého masa uděláme tatarák, vytvarujeme důlek, vložíme žloutek. A na talíř si přidáme mletý pepř, papriku,sůl, najemno nakrájenou cibulku, plnotučnou hořtici, kečup.
Připravíme si topinky které potřeme česnekem. A je to ,to je ten neobičejnější tatarák.

arrow
profile_image
vega
od 22. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

jajka23
Bez worchesteru to ale není ono.

arrow
profile_image
4zelinka
od 30. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

kolik toho masa připravujete tak pro dva na večeři? Může to zůstat do druhého dne?

arrow
profile_image
jerrynka
od 4. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tak 30 dkg.druhý den to není dobrý, když nám náhodou zbyde, tak ho usmažíme.

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Kmín nám v tataráku nechutná

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené