Prosím stravujete se někdo podle autora knihy ,, FIT PRO ŽIVOT", zajímá mě spousta informací.
Taky jsem knihu nedávno dočetla a celkem mě nadchla, je to vlastně jiný způsob dělené stravy. Přemýšlím, že se do toho pustím, miluju ovoce.
Cituji PardGalen: Zajímavá kniha a docela pěkné recepty, ale já z toho dodržuji pouze to ovoce.
Takže myslíš, že to, co tam popisuje, dává smysl? četla jsem na nějaké diskusi, že je to hloupost, že to není zdravé atd. Takže ty jíš dopoledne jen to ovoce?
Reaguji na Anita01:
No já mluvil spíše o tom, že ovoce by se mělo jíst zvlášť. Jinak si ke snídani občas dám ovocný salát. Teď v létě ho asi bude víc. Je to skvělá snídaně, ale třeba v zimě se to moc nehodí. Podobně jako je v zimě lepší jíst zeleninu tepelně upravenou než syrovou. Ale rozhodně nevidím problém v tom jíst dopoledne jen ovoce.
Cituji PardGalen: Podobně jako je v zimě lepší jíst zeleninu tepelně upravenou než syrovou
a když mě čerstvá zelenina nadýmá, můžu i denně jíst mraženou zeleninu, jen tak udělanou malinko na oliv. oleji a podušenou? (hrášek, kukuřice, faz.lusky a baby karotka) Mohla bych se po ní utlouct
Reaguji na PardGalen:
Právě že mě zaujalo to pojídání v dopolední časti dne jenom ovoce. I to dělení by mě vyhovovalo. Jen mám ráda plody moře, ryby a maso a to je trochu v omezení a myslím že by mě chyběli mléčné výrobky. Mě strašně zaujalo to jak popisuje enzymy, je to pravda, že když nejsou obsaženy v mrtvém jídle tak si je vezme z těla a nedají se nějak vrátit zpět, protože si je tělo neumí vyrobit. Připadlo mě to jako když na enzymech stojí prakticky náš život a pokud tu zásobu vyčerpáme tak život končí.
Reaguji na R17:
Ono to není tak hrozné jak to vypadá. V dnešní době není problém mít i ty enzymy. Na trhu je spousta přípravků a nebo se poohlédnout po čerstvých anasech a papáje.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.