Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušennosti se špaldovou moukou z Lidlu a jaký je mezi nimi rozdíl (na obalu jsem to nenašla, možná blbě koukám). Dlouho jsem hledala nějakou levnou a tam ji prodávají, mají tam tři druhy, stojí cca do 40 kč ale nevím jaký druh je nejlepší. Zatím jsem koupila tu na které píšou že se hodí k přípravě koláčů a chtěla bych zkusit i ty zbylé dva druhy. Peču hlavné sladké (muffiny, buchty apod). Ta co jsem koupila není špatná ale je bílá, myslela jsem, že bude třeba tmavší nebo celozrná ale vypadá stejně jako klasická hladká pšeničná mouka takže vlastně ani nevim jestli je zdravější.
Předem děkuji
Reaguji na Destiny-Hope:
Ahoj, tu z Lidlu vyzkoušenou nemám, ale špaldovka je obecně zdravější a lépe stravitelná, než klasická pšenice. I kdyby byla bílá. A je fakt čistá, jo? Já totiž kupuju celozrnnou špaldovou a bývá tmavší, barva trošku jako strouhanka... Tak to se divím, že by špaldovku taky "čistili" od otrub...?
Reaguji na Pollinko: Reaguji na Pollinko:
Ahoj, tak jsem koupila v lidlu znovu tu špaldovou mouku ale tentorát jsem si všimla že na jednom z těch druhů je napsáno multigrain takže to co jsem celou dobu hledala. Tahle už je tmavší. Jinak klidně ti pošlu fotku té světlé.. opravdu to vypadá úplně jako obyčejná hladká mouka.
A moc ti děkuji za odpověd
Cituji Destiny-Hope: opravdu to vypadá úplně jako obyčejná hladká mouka.
jak píše Reaguji na Pollinko: , špaldová mouka je prý lépe stravitelná a nutričně snad lepší než klasická pšenice. Bude záležet na zpracování, raději bych volila celozrnnou.
Ahoj,
se špaldovou moukou z Lidlu jsem spokojená. Děláme z ní vafle a děti je milují. Mám nakupování v Lidlu ráda. Dají se tam vychytat prima akce a slevy. Sleduji co nabízí na [url=www.roboletaky.cz]robletaky.cz[/url], je to tam přehledný.
Já kupovala tu špaldovou celozrnnou a super. Navíc za skvělou cenu. Špaldová mouka je jinak zdravější než klasická pšeničná, takže se snažím kupovat spíš tu. A má jemně oříškovou chuť když se použije na pečení
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.