arrow
profile_image
Jaanaa22
od 25. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Chystala jsem se udělat zapečené brambory se šunkou, sýrem a brokolicí. Chtěla jsem si je předvařit ve slupce, ale uvařila jsem je uplně, protože jsem na ně zapoměla. Teď mám strach když je dám do trouby na zapékání, že z nich bude nakonec kaše. Nevíte na kolik stupňů a jak dlouho pécet, aby je to moc nepoznamenalo? Potřebuji taky aby se šunka trochu upekla a smetana vsákla, což asi bude trvat. Nevím jestli ty brambory nemám raději rovnou vyhodit, než abych pokazila celé jídlo

šunku, smetanu a ostatní ingredience nejdřív trochu povař na pánvičce a s bramborama to do pekáčku dej pak do trouby jenom na chvilinku (např. než se rozteče sýr)

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

bych z toho rovnou udělala tu kaši a zapekla ji, např. smíchanou s tím zbytkem ingredienci

No když dělám francouzské brambory, tak zapíkám úplně uvařený brambory (typ A)- Záleží na kvalitě brambor, co to udělá.

arrow
profile_image
13Maartinkaa02
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Asi tak, já francouzské brambory dělám taky z uvařených brambor a zapékám se zbytkem ingrediencí, zapéká se to také delší dobu a brambory jsou OK

arrow
profile_image
quititek
od 28. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

často zapékám úplně uvařené brambory, třeba když to přeženu s množstvím a zatím se nikdy nic zvláštního nestalo, maximálně se víc rozpadli a byl s toho spíš takový zapečený mix ale to vážně asi jen jednou.
nebála bych se toho

arrow
profile_image
Jaanaa22
od 25. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

tak jsem pekla i ty rozvařené a vážně se jim nic nestalo, díky za rady

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené