Rýži jsem nikdy moc nemusela, ale manžel žil po celém světě a hodně let strávil v asii, takže jsem se až s ním naučila mít rýži ráda. U nás doma nikdy taky moc nefrčela, takže jsem byla zvyklá jen na pytlíkovou rýži. Co jsem ale měla rýži z rýžovaru a samozřejmě kvalitní rýži!, tak jsem si ji zamilovala. Rýžovar je skvělým pomocníkem, dneska bych bez něj nedala ránu. Skvěle rýži uvaří a pak ji udržuje v teple než doděláte zbytek jídla. Za mě perfektní věc a nezbytnost do každé domácnosti.
Asi jeden z nejlevnějších rýžovarů, co se dá u nás sehnat. Máme ho tak tři roky a stále dobře slouží. Stačí do něj vložit jakoukoli rýži s trochou vody a o zbytek se postará rýžovar. Příprava rýže je tak rychlá a snadná. na jedno uvaření lze v něj udělat až 450 gramů rýže. Je možno ho rozebrat a hrnec samotný umýt a nebo ho umýt v myčce. Niíkdy se nám nestalo, že ba se rýže připálila. Po dovaření se automaticky vypne. Mý funkci Keep warm, kterýá udržuje již uvařenou rýži teplou až šest hodin. Díky skleněné pokličce vidíte dovnitř.