arrow
Neprodává v Bazaru

Až se s přítelem přestěhujem ta začnu péct. Zní to fakt báječně a já ráda peču Už se na to mooooc těšim =D

arrow
profile_image
Jannnie
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na haninkas: Já mám kulatý simax takže z toho pak vylezly téměř identické kulaté chleby , ale prodávají se i oválné....samozřejmě postačí i nějaký smalt, pokud je ovál nebo kulatý prostě něco co má pokličku a je možné to dát do trouby na vysokou teplotu, trouba se musí rozpálit min na 250C a více

arrow
profile_image
Jannnie
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Rezakoky: Holky používáte na to normální kvásek, kterej se koupí v pekárně (testíčko/hustší kaše)? Nebo existuje i nějaký jiný?

Používám tu hustší kaši,ale nemám ji z pekárny,ale vypěstovaný od kamarádky, ale je to to samé a identické. Dá se sehnat ještě sušený kvásek,ale lepší je ten živý

arrow
profile_image
Jannnie
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na ffou: Pokud ho budeš mít v lednici a budeš ho krmit tak Ti nechcípne toho se bát nemusíš...můžeš ho občas vyndat ven do tepla a nechat prokvasit, aby sis byla jistá,že je aktivní

arrow
profile_image
Alysrazor
od 19. 3. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já dělám ten klasický bez hnětení, s tím, že do něj přidávám dobré škvarky a osmaženou cibulku. K lehkému salátu je to paráda, zatím si všichni chválí. Ale láká mě zkoušet dál.

arrow
profile_image
Jannnie
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji ffou: že jej v pekárnách prodávají...

Jenom někde a spíše v těch malých, mám tip, že by mohli prodávat v Michelské pekárně pokud jsi teda z Prahy

arrow
profile_image
Sally Carrera
od 7. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já doporučuju s kvásek vypěstovat doma... naučíš se s ním spolupracovat od začátku... podle mě je to lepší

arrow
profile_image
ahojky15
od 26. 8. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Sally Carrera: Já doporučuju s kvásek vypěstovat doma... naučíš se s ním spolupracovat od začátku... podle mě je to lepší

To já taky. Ono se zdá, ale není to vůbec složité. Doma pečeme chleba často

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, tak už jsem se dokopala k tomu abych upekla domácí chlebík. Kvásek jsem si sehlana přes kváskovou mapu od jedné paní tady u nás v Kolíně. Příprava těsta byla fakt rychlá až mě to překvapilo, ale to čekání až to bude vykynutý bylo fakt hrozný. Trošku mě štve, že kůrčička je hodně křupavá a tím pádem i tvrdá, a měla jsem ho asi péct na méně stupňů protože uprostřed je trošku syrový, ale to mě vůbec neva

Chlebk

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené