Reaguji na Kateřina153:
Ahoj, no... já bych ho asi nebrala jako plnohodnotné jídlo. Spíš jako doplněk. Já ho přidávám do běžného vaření, tím zvýším obsah bílkovin, ale samostatně ne. Přidej si ho do smoothie, do kaše, do placek, do omáček, do pečiva atd... nebo si ho dej, ale k jídlu... Ale to je jen moje zkušenost, já po něm měla prostě hlad.
Reaguji na Pollinko: Jde mi konkrétně o rýžový protein.Já mám totiž hlad i po normálním, když jej rozpustím do vody, třeba po Stackeru. A tak jsem došl aaž k raw a smoothie a právě jsem natrefila na stránkách s proteiny i na rubriku pro vegany, a tak.Je to tedy poměrně drahé.Mohu se ještě zeptat, zda jste po této alternativě nepřibírala? Porovnával ajste si kalorické hodnoty normálního proteinu s tímto?
Sleduju pár veganů na youtube a pár veganských blogů. Všichni doporučují veganské proteiny míchat bapř. rýžový+hrachový, popř budou určitě dostupné směsi. I samy vegani přiznávají, že jednodruhový protein je nedostačující.
Reaguji na Kateřina153:
Nepřibírala jsem. Kalorie neřeším, řeším složení a výživové hodnoty. Rýžový jsem měla taky, dělala jsem z něj proteinové tyčinky.Jinak normálním proteinem myslíš syrovátkový, jo? No takhle - já mléčné výrobky už nejím, ale kdysi jsem ho používala taky. A po tom jsem přibírala. On je na udržení a nabírání svalové hmoty asi lepší no. Teď už tolik ale necvičím a neřeším svaly z pohledu estetiky, ale funkčnosti, tak to jde už úplně mimo mě. Já myslím, že tím rýžovým nic nezkazíš, ale taky bych od něj nečekala bůh ví co jo a s tím kombinováním proteinů má Reaguji na Brokolička: asi pravdu. Taky jsem to už četla / slyšela. Ale sama jsem nezkoušela.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.