arrow
profile_image
Batufola mojeid
od 4. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

no já mám ten samej recept, ale dávám jen 2 vejce.

arrow
Neprodává v Bazaru

uplně zkažené vajíčko bys poznala hned po rozklepnutí je to neskutečný smrad to jo, ale jsou vajíčka co když rozklepneš do hrníčku a pořádně čuchneš tak jdou trošku cítit nevím čím to je možná že už nejsou uplně nejčerstvější nevím, ale není to vyloženě ten záprdek jen to jde trochu cítit.
Jedou jsem to neočuchala a smažila ty vajíčka a byly taky tak divně cítit. Já jsem na vajíčkový smrad hodně háklivá.

A dívala jsem se na pořad Ano šéfe a Polraich (nevím jak se to jeho jméno píše) a on říkal že když se vajíčko vyklepne do talířku tak má být žloudek pak takový hustší bílek kolem toho žloutku řekla bych že asi tak 3 cm kolem dokola a pak takový ten řidší bílek co se rozteče po celým tom talířku. A že se takhle jedině pozná opravdu čerstvé vajíčko. když má kolem sebe ten hustější bílek. Když ho nemá tak už tak čerstvé není a myslím že pak to může být i cítit. Zkoušela jsem to a jde to krásně vidět to hustější
Mysím že mu můžeme věřit

arrow
profile_image
Tija
od 28. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Teda holky, díky moc!! Já věděla, kde se mám zeptat...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené