Já to znám taky s tou bramborou, ale zatím jsem to nezkoušela. Nebo přilít vodu, smetanu, koření.. prostě té omáčky udělat víc.

arrow
profile_image
Kacrum
od 24. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ověřená je opravdu ta brambora a nebo taky mrkev. V praxi snad jakákoli zelenina hodně nasává sůl, takové rajče by fungovalo taky, ale to se nedá použít vždy, že

arrow
profile_image
Suzankaa
od 17. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mě se moc osvědčila do přesolených omáček smetana,výborně váže sůl...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené